Άγριες Μέλισσες spoiler: Γιατί η Μάρω έρχεται πάλι στο Διαφάνι;

Κι όμως, η Μάρω δε θα αργήσει να επιστρέψει στο Διαφάνι, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή, στις Άγριες Μέλισσες. Η υπέροχη αυτή ηρωίδα, κατάφερε να βάλει στη θέση του αρκετές φορές τον Ζάχο, στηρίζοντας την Λενιώ και τους συγχωριανούς της.

 

Μία γυναίκα διαφορετική, δυναμική, αντιδραστική, που καμία σχέση δεν έχει με όλα όσα υποστηρίζει ο γιος της. Η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή μίλησε στο περιοδικό TiVi και στην Κωνσταντίνα Γαρνελη για την εξέλιξη του ρόλου της, για την επιστροφή της στο χωριό, αλλά και για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Φαίνεται πως η Μάρω θα επιστρέψει σύντομα στο Διαφάνι, με σκοπό να βοηθήσει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και τον γιο της, στις Άγριες Μέλισσες. Χαρακτηριστικά, η Σοφία Σεϊρλή δήλωσε:

«Το γεγονός ότι ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη, κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση, δείχνει μία στάση ενάντια στην οικογένεια. Καθώς η Μάρω έχει φύγει από το χωριό, ίσως αυτός να είναι και ο λόγος για τον οποίο τελικά θα επιστρέψει.

Πάντως, πιστεύω ότι η Ελένη μάλλον δεν έχει έρθει σε ρήξη ακόμα με τον Ζάχο για χάρη της Μάρως που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή».

Spoilers

Ήλιος spoiler: Ανατροπή με την ώρα προβολής

ηλιος

Ήλιος spoiler: Αλίκη και Αζίζα στο στόχαστρο! Τι θα γίνεις;