Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Μπάμπης ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Τσαμπαρδή

Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Μπάμπης ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Τσαμπαρδή

Εντείνεται το ενδιαφέρον για το ξαφνικό πρόβλημα της Ουρανίας στη σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς η απροσδόκητη εξέλιξη στη συνεργασία της αγαπημένης μας μοδίστρας με το έμπορο ρούχων Μίμη Τσαμπαρδή έχει φέρει μια αναστάτωση σε όλο το Διαφάνι.

Κυριάκος και Μπάμπης ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Τσαμπαρδή

Η Ουρανία μετά το πάθημα της θέλει «ν’ ανοίξει η γη να τη καταπιεί» καθώς βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στις κοπέλες που εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα δίπλα της αφού δεν έχει να τις δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή. Ο Τσαμπαρδής δεν απαντάει σε κανένα τηλέφωνο της και όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι επρόκειτο για ένα κοινό απατεώνα που «αναστατώνει» τους πάντες στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ο Κυριάκος βλέποντας τη γυναίκα του βαθιά στενοχωρημένη αναθεωρεί την αρχική του στάση και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της. Ο Κυριάκος που εξαρχής δεν είδε με καλό μάτι τον έμπορο εξ Αθηνών αποφασίζει να τον βρει και να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Μαζί με το γιό του το Μπάμπη φεύγουν από το Διαφάνι και πάνε να τον βρούνε. Δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν που κρύβεται. Για να μη τους ξεφύγει του στήνουν καρτέρι και τη κατάλληλη στιγμή παρουσιάζονται μπροστά του. Ο Τσαμπαρδής ξαφνιάζεται και κάνει σα να μη τους γνωρίζει. Η στάση του αυτή εκνευρίζει ακόμη περισσότερο το Κυριάκο που τον πιάνει αμέσως από το λαιμό ζητώντας του τα λεφτά που χρωστάει στη γυναίκα του.

Ο Τσαμπαρδής όμως προς απογοήτευση τους δεν έχει φράγκο στη τσέπη του. Τους ικετεύει να τον αφήσουνε και να μη του κάνουνε κακό. Οι δύο άνδρες βλέποντας ότι δεν έχουνε να κερδίσουνε τίποτα από την αφεντιά του τον φτύνουν κατάμουτρα και παίρνουν το δρόμο του γυρισμού για το Διαφάνι.serfare.com

Συγκινεί η Δανάη Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Δημήτρης Λιγνάδης: Η θαμμένη δικογραφία ντοκουμέντο του 1984 για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού