Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ικετεύει την Ανέτ για βοήθεια

Χamos

Ο Μιλτιάδης και ο Δούκας έχουν ανοίξει νέο πόλεμο, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες που προκαλούνται στο Διαφάνι.

Ο συνεταιρισμός έχει ξεσηκωθεί, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα η Ελένη να ζητάει βοήθεια από την Ανέτ. Καθώς όλοι έχουν επηρεαστεί από τον Μιλτιάδη, η Ελένη και ο Λάμπρος καλούνται να μαζέψουν τα σπασμένα.

Παρόλο που ο Μιλτιάδης φυλακίζεται, οι αγρότες προχωρούν το σχέδιό τους. Πωλούν τα καπνά τους σε άλλον έμπορο, δηλώνοντας στον Δούκα πως για όλα ευθύνεται ένα ζιζάνιο που κατέστρεψε τις σοδειές τους. Η Ελένη τους προειδοποιεί, όμως είναι μάταιο. Κανείς δε την ακούει, με αποτέλεσμα ο Δούκας να εξοργίζεται.

Καθώς φοβάται για τα χειρότερα, η Ελένη ικετεύει την Ανέτ για βοήθεια, στις Άγριες Μέλισσες. Γνωρίζει πως μόνον εκείνη θα καταφέρει να την καταλάβει και να ασκήσει επιρροή στον Δούκα. Φυσικά, η Ανέτ την ακούει με μεγάλη προσοχή και πέφτει από τα σύννεφα με όσα μαθαίνει. Γρήγορα, θα τρέξει να συναιτίσει τον Δούκα, θα είναι, όμως, μάταιο.

Έτσι, η μεγάλη του αδερφή θα φτάσει στο άλλο άκρο, απειλώντας τον. Του τονίζει πως εάν δε σταματήσει άμεσα την παράνοια με τον συνεταιρισμό και τον Μιλτιάδη, θα αποκαλύψει τα πάντα για τον φόνο του Θέμελη. Ο Δούκας στην αρχή αρνείται να την πιστέψει, στη συνέχεια, όμως προβληματίζεται. Άλλωστε, η Ανέτ είναι η μόνη που μπορεί πράγματι να τον καταστρέψει.

Στο πλευρό του, βέβαια, έχει τον αγαπημένο του ανιψιό, Μελέτη. Οπότε, αδιαφορεί για τα λόγια της και θέτει σε εφαρμογή το εκδικητικό του σχέδιο ενάντια στους αγρότες.

Χamos

Μαρία Αλιφέρη: Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου

survivor-:-o-protos-ypopsifios-simera-kai-o-nikitis-tis-asylias

Survivor spoiler 9/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το μεγάλο έπαθλο φαγητού