Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Άλκης πιέζει την Ουρανία να τον ακολουθήσει στην Αμερική!

Άγριες Μέλισσες

Όλοι περιμένουν από την Ουρανία να πάρει αυτή την μεγάλη απόφαση στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα την οδηγήσει στην Αμερική ή θα την αφήσει στο Διαφάνι. Η ίδια διχάζεται αρκετά και πιέζεται στην σκέψη πως η ζωή της θα αλλάξει ριζικά.

 

Ο Κυριάκος έχει δεχτεί να την ακολουθήσει, μαζί με το παιδί. Όλα είναι έτοιμα, το μόνο που μένει είναι να πάρει τελικά αυτή την απόφαση. Είναι σε θέση να κάνει το τεράστιο αυτό βήμα, πλάι στον Άλκη;

Δίπλα της σε αυτό βρίσκονται οι φίλες της στο χωριό, οι οποίες κάνουν τα πάντα για να την δουν χαρούμενη. Ακόμη και η Δρόσω σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει την μπουτίκ της, ύστερα από την διάλυση της ταινίας.

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το μυαλό της και δε μπορεί να δει καθαρά. Λίγο πριν το ταξίδι της για την Αμερική, η Ουρανία κάνει την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Θα ταξιδέψει πλάι στην οικογένειά της χτίζοντας μία νέα ζωή, ή θα μείνει πίσω στο Διαφάνι, παλεύοντας να σώσει οικογένεια και επιχείρηση;

Μέσα της τρέμει πως όλα θα διαλυθούν ξανά. Μάλιστα, δε γνωρίζει εάν ο Άλκης είναι τελικά ο άνθρωπος που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, πλάι του.. Οι μέρες περνούν και ο Άλκης συνεχίζει να την πιέζει.

showbiz

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ψίθυροι στη σόουμπιζ… Παντρεύονται;

Χριστίνα Βραχάλη: Η αθλητικογράφος που ομορφαίνει στον “σκληρό” και “ανδροκρατούμενο” χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ…