Άγιοι Ανάργυροι: Στιγμιότυπα από τις πρώτες κινήσεις του φρουρού μετά τη γυναικοκτονία – Ντοκουμέντο βίντεο

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Το Πρωινό” τη Δευτέρα πρωί (15.04.24), καταγράφονται οι κινήσεις ενός φρουρού έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων λίγο μετά τη δολοφονία της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της.

Στη στιγμή που ο φρουρός συνειδητοποιεί το τραγικό συμβάν που συνέβη μόλις 2 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο, φαίνεται να αργεί να αντιδράσει. Με το χέρι στην τσέπη, με αργούς ρυθμούς, ενώ η άτυχη γυναίκα βρίσκεται λίγα μέτρα δίπλα του, ο φρουρός φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο και να κινείται προς το Τμήμα για να ενημερώσει.

Την προηγούμενη Παρασκευή (12.04.24), έξι αστυνομικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις ενώ οι έρευνες για την υπόθεση κατηγορίας αντιμετωπίζονται από το δικαστήριο σε δύο μέρη: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Όσον αφορά το πειθαρχικό, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, ένα γεγονός που υποδηλώνει ότι όλοι εξετάζονται ως ύποπτοι από τον Ταξίαρχο.

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τον προϊστάμενο των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, τους συγγενείς της θύματος και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Πηγή:newsit.gr

Written by admin

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας για την ‘παύση’ των Πυξ Λαξ

Νεφέλη Ορφανού: Η επιτυχία στο Ρετιρέ, ο χαμός που τη σημάδεψε, η γάτα που της έσωσε την ζωή και το διαζύγιο