Αγάπη μέχρι τέλους: Ο Νίκος Σταγόπουλος έβαλε στο φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου τη βέρα του αρραβώνα τους

Latest

Την αγάπη που της είχε μέχρι τέλους έδειξε ο Νίκος Σταγόπουλος στη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς στο ύστατο χαίρε έβαλε στο φέρετρό της τη βέρα του αρραβώνα τους. Την ίδια ώρα συγκινεί η ξαδέρφη της αείμνηστης ηθοποιού.

Ιδιαιτέρως συγκινημένος καθ’ όλη τη διάρκεια, ο Νίκος Σταγόπουλος προχώρησε σε μια απρόσμενη κίνηση όταν βρέθηκε δίπλα στη σορό της αείμνηστης ηθοποιού. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, όταν έφτασε στο φέρετρο για να αποχαιρετήσει τη δική του Μαίρη, έβαλε την βέρα των αρραβώνων τους σε ένα σακουλάκι και την τοποθέτησε μέσα στο φέρετρο δίχως να το αντιληφθεί κανείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε επικοινωνία που είχε με τη Σάσα Σταμάτη ο Νίκος Σταγόπουλος παραδέχθηκε τα εξής. «Ισχύει ότι έβαλα την βέρα στο φέρετρο καθώς, όπως είναι γνωστό, ήμασταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένοι και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσω. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ».«Ραγίζει» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

«Ράγισε» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας, μιλώντας για τη Μαίρη Χρονοπούλου. «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Σταγόπουλος, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι».

Το παρών στην τελετή έδωσε πλήθος διάσημων και μη προσώπων, μεταξύ των οποίων και η Νάντια Μουρούζη, η οποία ανέφερε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», με τη Λένα Αλκαίου να σημειώνει: «Ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν.

«Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου; Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι, Μαιρούλα μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η Μάγισσα: Μιχαήλ και Σπήλιος ανοίγουν την βεντέτα

Τζάστιν Μπίμπερ: Η ανάρτηση για το Ισραήλ που προκάλεσε αντιδράσεις