Αυτός είναι ο 65χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για παρενόχληση

Nέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση αναμένεται να έρθουν σύντομα στο φως, μετά τις αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση από έναν γνωστό 65χρονο ηθοποιό με συμμετοχή σε πολλά σήριαλ:

 

«Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Το Nassosblog έδωσε πληροφορίες για τον 65χρονο ηθοποιό, φωτογραφίζοντας την ταυτότητά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του λοιπόν πρόκειται για ηθοποιό που συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες και ίσως σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Πρόκειται για σειρά του Mega στην οποία πήρε μέρος κυριολεκτικά… στο Παρά πέντε.

Σύμφωνα με το nassosblog και φέτος παίρνει και πάλι μέρος σε γνωστή τηλεοπτική σειρά και απ’ το κανάλι μάλιστα ψάχνουν ήδη τρόπο να τον «εξαφανίσουν» όπως συνέβη στην περίπτωση Φιλιππίδη. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις στην υπόθεση του αναμένεται να είναι ραγδαίες…

Survivor διαρροή

Survivor Spoiler διαρροή 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (Οριστικό)

Κορωνοϊος: Ο κορονοϊός(μένουμε σπίτι) … το τραγούδι που σαρώνει! video