Ζώδια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από το Νέο φεγγάρι Απριλίου

αστρολογικες προβλεψεις

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια, τα οποία το νέο φεγγάρι του Απριλίου του 2021 θα επηρεάσει λιγότερο, θα είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες αυτού του φεγγαριού, πιο εύκολα.

Ταύρος

Το νέο φεγγάρι στον ανυπόμονο Κριό εμπνέει τους περισσότερους από εμάς να οδηγήσουμε στο ηλιοβασίλεμα. Αλλά όχι εσύ, Ταύρε. Κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, είσαι ευχαριστημένη που ασχολείσαι με τα πράγματα με αργό και σταθερό ρυθμό. Αισθάνεσαι κλεισμένη στον εαυτό σου και εξαντλημένη, οπότε επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου και ξεκαθάρισε τους στόχους σου, αφιερώνοντας μόνο ποιοτικό χρόνο. Κράτησε τα μάτια σου στραμμένα στο βραβείο, αλλά βεβαιώσου ότι οι προθέσεις σου παραμένουν σταθερά ευθυγραμμισμένες με την καρδιά και το πνεύμα σου.

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι χτυπά τον Οίκο της περιπέτειας και της γνώσης σου, οπότε θα σε εμπνεύσει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να εξερευνήσεις νέες περιοχές. Απομάκρυνε οποιαδήποτε στάσιμη ενέργεια ή δύσκολα συναισθήματα καθώς οι σεληνιακές δονήσεις ενισχύουν το πνεύμα σου και σου ζητούν να αναζητήσεις νέες εμπειρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Δεσμεύσου σε ένα νέο πεδίο μελέτης, κάνε κράτηση εισιτηρίων για επικές διακοπές το καλοκαίρι ή κάνε κάτι άλλο που είναι απροσδόκητο  και χρησιμοποίησε τα τολμηρά, γεμάτα κοσμικά vibes ως πλεονεκτήματα.

Τοξότης

Τα vibes αυτού του νέου φεγγαριού θα είναι τόσο εύκολα για σένα Τοξοτίνα όσο ένα κυριακάτικο πρωινό. Θα σε γεμίσουν με πάθος και ρομαντική τύχη, γεγονός που την καθιστά μια υπέροχη στιγμή να αφεθείς σε μια ερωτική σχέση και να διασκεδάσεις.

Μια νέα σχέση θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα, οπότε ακολούθησε την καρδιά σου και να είσαι τολμηρή για τα συναισθήματά σου. Πλημμυρίζεις επίσης με δημιουργική έμπνευση, οπότε μη χάσεις ούτε μια σταγόνα. Θα μπορούσες να κάνεις τεράστια βήματα εάν πρόκειται να ξεκινήσεις τώρα νέα έργα τέχνης, δημιουργικές προσπάθειες ή έργα πάθους. Άφησε το αισθητικό σου όραμα και την αυτο-έκφραση να λάμψει.

Showbiz: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει την MEGA-λη τηλεοπτική επιστροφή;

Ανέκδοτο: Η τύπισσα, μέλος του φεμινιστικού κινήματος …! Τρελό γέλιο