Αδιόρθωτος: Ο Πικέ απάτησε και την Κλάρα Κία! – Τον «τσάκωσαν» με άλλη νεαρή γυναίκα (VIDEO)

Το όνομα του Ζεράρ Πικέ δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο, τόσο με τις σπόντες που ανταλλάσσουν τελευταία με την πρώην σύντροφό του, Σακίρα, όσο και με τη νέα του σχέση Κλάρα Κία.

Πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, έδειχνε την Κία να περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με τη Σακίρα και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ήταν ακόμη ζευγάρι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απατούσε με την τωρινή σύντροφό του.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει και την Κλάρα Κία.

 

Παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Σακίρα και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Πικέ στην Κία.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Ζέραρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

Η νεαρή ονομάζεται Julia Puig Gali και, σύμφωνα με το προφίλ της στα social media, κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

Κατά την ισπανική Marca, Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Με αφορμή το νέο τραγούδι της Σακίρα που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Κία, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί από τον Πικέ, καθώς το κομμάτι της έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.

Survivor all star spoiler: «Έλιωσαν» οι χρήστες στα social media για Κατσούλη και Ρουμελιώτη

Τέσσερις στάσεις για γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό σεξ