Αχιλλέας Μπέος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος του, Νίκος, που αποφεύγει τη δημοσιότητα (photo)

Latest

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και ακόμα περισσότερη στο διάδοχό του, Νίκο. Ο «άγνωστος» γιος του αποφεύγει τη δημοσιότητα, αλλά δουλεύει στο πλευρό του πατέρα του.

Πριν μερικά χρόνια ο νεαρός Νίκος είχε έρθει από την Αμερική για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα. Ο περήφανος πατέρας του είχε μάλιστα δημοσιεύσει και φωτογραφία του γιου του, ντυμένο στα χακί. Παράλληλα, αυτή είναι η πρώην σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης: «Τελικός» στην Opap Arena για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία

Ο Αχιλλέας Μπέος με το γιο του, Νίκο

Ο δήμαρχος Βόλου είχε γράψει χαρακτηριστικά τότε:

«Συγκίνηση και περηφάνια. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης επισκέφτηκα τον νεοσύλλεκτο γιο μου, τον Νίκο, που πρόσφατα επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πατρίδα για να την υπηρετήσει. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε αυτά που αυτή την εποχή υπηρετούν την πατρίδα να έχουν μια ήρεμη, ειρηνική θητεία, αλλά και να είναι έτοιμοι να την υπερασπιστούν αν τούτο απαιτηθεί…»

Ο γιος του δημάρχου Βόλου, μετά τη δεκαετή δραστηριότητά του ως dj και τις μουσικές σπουδές του στην Ουάσινγκτον, αποφάσισε να επενδύσει στην ελληνική διασκέδαση δημιουργώντας ένα σύγχρονο luxury θέρετρο με μεσογειακή κουζίνα και γήινο design στο νησάκι Τσουγκριά.

Ωστόσο πριν μερικούς μήνες ο Νίκος Μπέος αποχώρησε από την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης.

Ο ίδιος ο Νίκος Μπέος αναφέρθηκε σε όλες τις … δυσκολίες, αποκαλύπτοντας πως το μαγαζί δεν είχε αποχέτευση (!), δεν είχε ρεύμα, δεν είχε ύδρευση, προκαλώντας σοβαρά ερωτήματα για το πως λειτουργούσε. «Πήραμε κάτι από το μείον πέντε και το φτάσαμε στο 100. Παρ΄όλο που μου είχαν δώσει τίτλο συνιδιοκτήτη, είχα μια αντιμετώπιση λόγω ηλικίας και έλλειψης εμπειρίας, υπαλλήλου. Δεν μετρούσε η γνώμη μου και όταν το μαγαζί πήγαινε καλά ήταν δικό τους και όταν πήγαινε χάλια ήταν δικό μου».

Πηγή: Athensmagazine

Latest

«Μού έπιασε τα γεννητικά όργ@ν@ σε live»: Συγκλονίζει ο ράπερ Greg για ακραία ένδειξη θαυμασμού από fan (video)

Ανέκδοτο με παντρεμένους σύζυγους: Το πάνω χέρι