Αναστάσης Ροϊλός: Γιατί αρνείται να αποκαλύψει τι θα γίνει με τον Νικηφόρο

sok

Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τον ρόλο του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες» και την «απώλεια» του Μιλτιάδη.

Η συνεργάτιδα της «Φωλιάς των Κου Κου» Δήμητρα Καλφούντζου βρήκε τον Αναστάση Ροϊλό σε ένα διάλειμμα του γυρίσματος του trailer της παράστασης «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», που ανεβαίνει στις 24 Ιουνίου στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη, για να τον βολιδοσκοπήσει σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου του Νικηφόρου.

«Δίνεις την εικόνα του καλού παιδιού, του ατσαλάκωτου» παρατήρησε η δημοσιογράφος για τον ηθοποιό. Ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο, τον πιο κοσμοπολίτη από τα μέλη της οικογενείας Σεβαστού.

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου. Σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Και επειδή όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Οπότε πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να πει ότι έτσι είναι και ο Αναστάσης» απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος απολαμβάνει αυτή την εποχή ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στις «Άγριες Μέλισσες».

Και σχολίασε για το πρόσφατο θανατικό που έπεσε στη σειρά: «Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει. Αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή που δεν αφήνει πράγματα να απλώσουν. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους».

‘Όμως, αυτό δεν σε προφυλάσσει από την στενοχώρια που φέρνει ο αποχωρισμός.
«Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου του.
«Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω σπόιλερ είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη».

Και στους ανθρώπους με τους οποίους λατρεύει και κάνει παρέα στα διαλείμματα των γυρισμάτων.
«Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Regional Growth Conference – Στ. Πέτσας: Πρέπει να εξοπλίσουμε την αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους

Χamos

Τηλεργασία: Τι ισχύει έως τις 30 Ιουνίου