8 λέξεις: Ο Μάρκος φλερτάρει με τη Μαίρη

8 λέξεις: Ο Μάρκος φλερτάρει με τη Μαίρη

8 λέξεις: Καθηλωτικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στη σειρά 8 Λέξεις με τη Μαίρη τη γυναίκα αράχνη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια.

8 λέξεις: Ο Μάρκος φλερτάρει με τη Μαίρη

H Μαίρη Ταβουλάρη (Ναταλία Δραγούμη), η γυναίκα που επέλεξε ο Δημήτρης με τη συγκατάθεση του Μάρκου για να αυξήσει τις πιθανότητες του σχεδίου τους έχει αρχίσει όπως είδαμε να απασχολεί τον Άκη Αρώνη με τη γοητεία που του ασκεί.

Ο Άκης είναι ενθουσιασμένος με την παρουσία της Μαίρης στο εργοστάσιο του και προσπαθεί να έρθει πιο κοντά σ’ αυτήν.

Η Μαίρη έχει καταλάβει το ενδιαφέρον του Αρώνη, στις 8 Λέξεις, και του κάνει τα γλυκά μάτια, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εκτίμηση του. Καταφέρνει να κινείται ανενόχλητη μέσα στο εργοστάσιο του Άκη, ενημερώνοντας παράλληλα το Δημήτρη και το Μάρκο για καθετί που πέφτει στην αντίληψη της.

Ωστόσο, η Μαίρη δεν επαναπαύεται στην αμοιβή που της έχει υποσχεθεί ο Δημήτρης και ως αδίστακτη που είναι θα επιδιώξει να αποκομίσει από τη συνεργασία της με τους δύο άνδρες μεγαλύτερα οφέλη.

Για το λόγο αυτό επιδιώκει συνάντηση με το Μάρκο ο οποίος με το που τη βλέπει γοητεύεται αμέσως και χωρίς να χάσει ευκαιρία την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Όπως θα δούμε ο Μάρκος θ’ αρχίσει να φλερτάρει με τη Μαίρη, στις 8 Λέξεις. Εκείνη δείχνει να γοητεύεται αλλά στο μυαλό της έχει «άλλα πράγματα».serfare.com

Survivor spoiler: Το σοκ της Μαριαλένας: Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος!

Survivor Spoiler

Survivor διαρροή Spoiler 16/3/2021: Αυτοί είναι οι τρείς υποψήφιοι προς αποχώριση