8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα χωρίζουν οριστικά

Η επανένωση βρίσκεται πολύ μακριά…

8 Λέξεις Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα χωρίζουν οριστικά

Δε μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της, πράγματι εννοούσε όλα όσα έλεγε. Επιλέγει τον Μιλτιάδη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η στάση του αυτή στον γάμο τους. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα χωρίζουν οριστικά

Στο μεταξύ, ο περίγυρος προσπαθεί να επηρεάσει την Έρση και τον Οδυσσέα, προκειμένου να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μην διαλύσουν τον γάμο τους, αλλά και οι δύο εμμένουν στις θέσεις τους και δεν βλέπουν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό.

Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι αλλά βλέπει πως είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη κα τον σεβασμό των συναδέλφων του. Άκης και Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας. Η Σύνθια ζητά ένα υπέρογκο ποσό από τον Οδυσσέα για την ακύρωση της έκθεσης. Η σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου όλο και σοβαρεύει κι ο Άκης ανησυχεί. Τί θα δούμε απόψε;

Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα χωρίζουν επεισοδιακά, στις 8 Λέξεις. Εκείνος της ανακοινώνει πως φεύγει από το σπίτι, με την Κατερίνα να τον κοιτάζει χαμένη. Δεν της περνούσε από το μυαλό πως ο σύζυγός της εννοούσε όλα όσα έλεγε. Μάλιστα, ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως θα δώσει το επίθετό του στον Άλκη, έχοντας κινήσει ήδη τις διαδικασίες “μεταφοράς”.

Τηλεφωνεί στον Άλκη και του ζητάει να τον φιλοξενήσει. Αυτό θα φέρει πολύ κοντά πατέρα και γιο, καθώς οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη σχέση τους. Η Ιφιγένεια θα ενημερωθεί από τον αδελφό της πως οι γονείς της παίρνουν διαζύγιο και θα αναστατωθεί πολύ. Δύσκολα, όμως, θα αλλάξει κάτι. Η Κατερίνα και ο Μιλτιάδης χωρίζουν οριστικά, στις 8 Λέξεις.

stin-kenya-fainetai-na-synelifthi-o-anipsios-tou-gkioulen-apo-tous-praktores-tis-mit

Στην Κένυα φαίνεται να συνελήφθη ο ανιψιός του Γκιουλέν από τους πράκτορες της ΜΙΤ

ΘΕΜΑ: Οι… ξεχωριστοί κύριοι Αταμάν, Μπομπουά

ΘΕΜΑ: Οι… ξεχωριστοί κύριοι Αταμάν, Μπομπουά