34χρονη μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας – Πέθανε ξαφνικά και ο λόγος άφησε άφωνο το σύζυγο

Μια σπαρακτική ιστορία έρχεται από τη Βρετανία, όπου μια νεαρή μητέρα έχασε τη ζωή της μόλις στα 34 χρόνια της, μπαίνοντας στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας.

Ο Ντέιβιντ Στίλερ άφησε τη σύζυγό του, Σάρα, στο νοσοκομείο για μια επέμβαση νεφρού την προηγούμενη εβδομάδα. Ξαφνικά, όμως, δέχθηκε κλήση για να γυρίσει άμεσα πίσω.

Οι γιατροί είπαν στον πατέρα, ότι η γυναίκα του εμφάνισε εγκεφαλική αιμορραγία και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, για να τη σώσουν. Η Σάρα μπήκε στην Εντατική για τρεις μέρες και, αμέσως μετά, βρήκε τραγικό θάνατο.

«Είχε μια καρδιά από χρυσάφι και θα βοηθούσε οποιονδήποτε. Ήταν πάντοτε θετική και είναι μια μεγάλη μαχήτρια», έλεγε ο πατέρας της στα ΜΜΕ του Μάντσεστερ, όπου το ζευγάρι έμενε μαζί με την 3χρονη κόρη τους, Έλι.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2013 διαδικτυακά, τρία χρόνια από τότε που η Σάρα διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια, σχετιζόμενη με διαβήτη τύπου 1. Ο Ντέιβιντ την ερωτεύτηκε και παραδέχεται, ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, ήταν σίγουρος πως είχε βρει το άλλο του μισό και ποτέ δε σταμάτησαν να χαμογελούν.

 

Πώς έφτασε στο θάνατο σε τόσο νέα ηλικία

Όταν άφησαν τη Σάρα, κανείς δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτή την κατάληξη. Ήταν και η τελευταία φορά, άλλωστε, που είχε τις αισθήσεις της.

Στο χειρουργείο ανακαλύφθηκε, ότι είχε μια μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία δεν μπορούσε να διορθωθεί από τους γιατρούς, για να της σώσουν τη ζωή. Η είδηση του θανάτου της Σάρα έχει συγκλονίσει τη Βρετανία, με την οικογένειά της να επιχειρεί μέσω δωρεών να σταθεί στα πόδια της

Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης – Η αναγγελία του γάμου του (VIDEO)

Hλικιωμέvη Πήγαιvε Σε Κηδείες Aγνώστων Eπi 14 Xpόνια! Ποιος να φανταζόταν τον λόγο…