«24 ώρες ακόμα…»: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!

Latest

Δημήτρης Κόκοτας: Στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό», οι οποίες αναφέρουν ότι θα γίνουν νέες εξετάσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκος, αύριο (16/04) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη (16/06) θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα.

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Σήμερα μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η μαθηματική επιδεξιότητα του Ηλία Αλεξίου: Αποκαλύπτει τα κέρδη του από τα τηλεπαιχνίδια

Το dessou.gr στην αλληλεγγύη με την 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ