Άγριες Μέλισσες Spoiler: Tο όνειρο της Δρόσως γίνεται ο εχθρός της και το παρελθόν την απειλεί

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1

Στις «Άγριες Μέλισσες», το όνειρο της Δρόσως Σταμίρη να γίνει πρωταγωνίστρια μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το αμαρτωλό παρελθόν της στα καμπαρέ της Τρούμπας βγαίνει στην επιφάνεια και η εκείνη βλέπει όλο τον κόσμο της να καταρρέει.

Η Δρόσω είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Η ταινία του Δάκη κινδυνεύει να διαλυθεί, από στιγμή σε στιγμή. Οι έρευνες του σκηνοθέτη ξεκινούν. Ανακαλύπτει πως ο Νώντας και η Δρόσω κρύβουν ένοχα μυστικά. Τελικά ο Δάκης αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν τους. Στόχος του είναι να φτάσει στην αλήθεια και να μάθει τι είναι αυτό που τους ενώνει. Τι κρύβει τελικά η Δρόσω Σταμίρη;

Το παρελθόν τους στην Τρούμπα καταστρέφει τα πάντα. Ο Δάκης ανακαλύπτει πως ο Νώντας είχε ένα κακόφημο μαγαζί. Αυτό που τραγουδούσε η ανερχόμενη πρωταγωνίστρια της ταινίας. Όλο το Διαφάνι μαθαίνει τα νέα και η αναστάτωση είναι τεράστια.

Σύμφωνα με το περιοδικό MY tv, η Δρόσω ζητάει από την Ουρανία να αγοράσει την μπουτίκ της. Η καριέρα της στην υποκριτική κινδυνεύει να χαθεί και η Σταμίρη δεν θέλει να τα παρατήσει.

Η Ουρανία ετοιμάζεται για το μεγάλο της ταξίδι. Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη, με αποτέλεσμα η Ουρανία, η Ελένη και η Ασημίνα να κάνουν τα πάντα, για να στηρίξουν την αγαπημένη τους Δρόσω.

Στο πλευρό της παραμένει και ο Κωνσταντής, ο οποίος δεν λογαριάζει πια τα λόγια των άλλων. Άλλωστε, εκείνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα το παρελθόν της αγαπημένης του. Την είδε στο καμπαρέ της Τρούμπας και, με τη βοήθεια της Ελένης, την πήρε από εκεί και την έφερε ξανά στο χωριό.

Η Δρόσω θέλει να κρατήσει ζωντανή την μπουτίκ της Ουρανίας. Aρχίζει να πηγαίνει ξανά για δουλειά εκεί, ώστε, σε περίπτωση που χάσει τη δουλειά της ως ηθοποιός, να μην μείνει εντελώς στον άσο. Παλεύει για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Νίκος Βερλέκης: Η ταπεινωτική κίνηση σκηνοθέτη και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραπέμπεται σε δίκη για κακουργηματική δημοσιοποίηση ροζ βίντεο