Ζωή Παπαδοπούλου: Η δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης και η ψυχοθεραπεία

«Ένα μωράκι εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδιά μου» αναφέρει η αγαπημένη τραγουδίστρια

Μια ειλικρινή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 14/4, η Ζωή Παπαδοπούλου στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Το ελληνικό ΜeΤoo και ο χώρος του τραγουδιού

«Προφανώς όλα αυτά υπάρχουν και στον χώρο του τραγουδιού, κανείς δεν είναι άγιος. Είναι σημαντικό να ανοίξουν τα στόματα και να μη φοβόμαστε. Είναι πολύ θαρραλέο αυτό που συνέβη στο θέατρο και ενώθηκαν όλοι. Στον χώρο του τραγουδιού δεν ενωνόμαστε τόσο, είναι πιο ατομικό άθλημα» υποστήριξε η 42χρονη τραγουδίστρια για τις άσχημες και απρεπείς συμπεριφορές στο δικό της επάγγελμα.

Οι δύσκολες στιγμές μετά τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος που, δόξα τω Θεώ, δεν είχε συνέχεια, εννοώ με εξετάσεις και αυτά που κάνουμε πάντα οι γυναίκες. Δεν ανακαλύψαμε κάτι επιπλέον, αλλά είναι σημαντικό να μην είναι πια στερεότυπα να μιλάμε για αυτά που είναι απόλυτα φυσιολογικά.

Στην αρχή μου ήταν δύσκολο. Βέβαια, επειδή έχω έναν τέτοιο σύντροφο, το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ μεγάλο στήριγμα. Κατά καιρούς, κάνω και ψυχοθεραπεία. Εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει, όταν είσαι στον γιατρό και σου λέει κάτι τέτοιο, αλλά εσύ περιμένεις κάτι άλλο, εκεί τα χάνεις. Αλλά μετά σκέφτεσαι ότι “οκ πάμε παρακάτω, αυτή είναι η ζωή”. Ένα μωράκι εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδιά μας και αν ένα μωράκι είναι να έρθει, ας έρθει» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Σημειώνεται πως η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αθλητή βόλεϊ, Θοδωρή Πλεμμένου, με τον οποίον παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Σταύρος Λογαρίδης: Νικήθηκε από τον καρκίνο ο σπουδαίος τραγουδιστής και μέλος των «Poll»

Πέννυ Μπαλτατζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, ζωγραφίζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα