Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης: Τέλος ενός Διάσημου Ζευγαριού;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης φαίνεται πως βρίσκονται σε κρίση στη σχέση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso, η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και οδήγησε σε χωρισμό, αν και δεν είναι σαφές ακόμα εάν αυτός είναι οριστικός.
Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, οι φήμες ξεκίνησαν μετά από μια προσωπική αποκάλυψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην τελευταία Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ενώ ήταν παρούσα στα έδρανα του Κοινοβουλίου με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, τον Στέφανο Καζαμία και την Ελένη Καραγεωργοπούλου, δεν υπήρχε εκεί ο Διαμαντής Καραναστάσης.
Η εμφάνιση της Ζωής μόνη της στη Βουλή ενίσχυσε τις φήμες ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι καλά. Ανθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη χωρίσει, καθώς ο τελευταίος είναι απών τόσο από τη Βουλή όσο και από την Ζωή. Ισχυρίζονται ότι η απουσία του μπορεί να οφείλεται σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις.

Written by admin

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει: Η αντίδρασή της στο ντόρο γύρω από το όνομά της

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της