Ζώδια: Τι θα έκανες σε μια στιγμή αδυναμίας

Τι θα γινόταν άραγε αν όλοι ερχόμασταν σε μία στιγμή αδυναμίας ή μια κρίση ειλικρίνειας; Αυτές είναι οι αντιδράσεις μας με βάση το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ
Όταν μου κάνουν πλάκα ή μου λένε «ηρέμησε», με ενοχλεί πάρα πολύ, αν και προσπαθώ να μην το δείχνω.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θυμώνω εύκολα. Μπορώ να διαχειριστώ ένα ξέσπασμα και να το κρατήσω για μήνες. Αλλά κατηγορήστε με για κάτι που δεν έκανα και θα δείτε πώς τα κάνω όλα λαμπόγυαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθω ότι περιβάλλομαι από ηλίθιους κατά το 99% του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανασφάλειά μου είναι που με κάνει υπερπροστατευτικό, σε βαθμό να γίνομαι φορτικός, αλλά ναι, φοβάμαι μη χάσω όποιο πρόσωπο αγαπάω.

ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι ότι βγάζω έπαρση, αλλά το κάνω για να ενισχύω περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω τα πάνω μου κι όχι γιατί θέλω να ανταγωνίζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τα λόγια καμιά φορά τα κάνω μούσκεμα και παρεξηγούμαι. Αν έγραφα όσα ήθελα να πω, μάλλον θα τα κατάφερνα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι δε σταματάω να σκέφτομαι την εμφάνισή μου, αλλά τις πιο πολλές φορές γιατί δε μου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μερικές φορές τρομάζω κι εγώ με το πόσο ήρεμος και εξοικειωμένος είμαι με την ιδέα του θανάτου. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αν πρόκειται να χάσω δικό μου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενώ είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, μόλις έρχομαι σε επαφή με συγκινητικές καταστάσεις και κλάματα, θέλω αυτόματα να φωνάξω «φτάνει, δε μπορώ άλλο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είμαι από πάγο, απλά παγώνω τα συναισθήματά μου για να προφυλαχτώ. Αν σε θεωρούν σκληρό και κρύο είναι πιο δύσκολο να σε πληγώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να με καταλάβει κι ότι το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να με κρίνουν κι όσο και να μην το δείχνω, με πειράζει.

ΙΧΘΥΕΣ
Καμιά φορά όντως θα τρόμαζε κάποιος, αν μπορούσε να διαβάσει τι υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν είμαι ο καλός κι αγαθός που φαίνομαι. Συχνά νευριάζω ή αηδιάζω με αυτά που ακούω και προσποιούμαι ότι προσέχω ή κάνω άσχημες σκέψεις.

 

Βόμβα! Δημήτρης Λιγνάδης: Την γνώρισε στα…ΔΕΚΑ της! Τα ερωτικά ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ! Περιγραφές της συνεύρεσης τους

Η Λυδία Κονιόρδου απαντά στη Λίνα Μενδώνη – “Ήταν άτυχη η αναφορά στο όνομα μου”