Ζώδια: Χαράς ευαγγέλια για τα ζώδια του νερού!

Από την Κυριακή η Αφροδίτη έχει περάσει στους Διδύμους και έως τις 2 Ιουνίου δίνει στα αέρινα ζώδια κάποιο «δώρο». Ένα καλό νέο φεγγάρι, που δεν το χτυπάει κάποια αρνητική θέση το βράδυ της Δευτέρας και δύο θετικές όψεις (τρίγωνο Ερμή με Κρόνο και Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα) δείχνουν ότι είμαστε μπροστά σε μία καλή εβδομάδα. Την Πέμπτη, μετά 12 χρόνια, ο Δίας αγγίζει τους Ιχθείς σε μία σύντομη (έως τα τέλη του Ιουλίου ) πρώτη επαφή με το ζώδιο. Χαράς ευαγγέλια για τους γεννημένους τις πρώτες δύο μέρες των ζωδίων του υγρού στοιχείου.

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακούς δίαυλους ανοίγει το πέρασµα της Αφροδίτης στους ∆ιδύµους και δίνει αιτίες για να προγραµµατίσετε µετακινήσεις ή να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις κυρίως εσείς των πρώτων ηµερών αυτή την εβδοµάδα. Θετική η νέα Σελήνη σάς δίνει ένα καλό διάστηµα που µε τη βοήθεια και του οικογενειακού περιβάλλοντος θα καλύψετε ανασφάλειες ή και κάποια οικονοµική υποχρέωση. Οι γεννηµένοι το πρώτο 15ήµερο του ζωδίου θα έχετε περισσότερα να περιµένετε αυτήν τη θετική εβδοµάδα. Οι γεννηµένοι από 30 Μάρτιου έως και 3 Απρίλιου θα έχετε µία από τις µέρες που ακολουθούν µια αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα οικονοµικά µηνύµατα θα σας φέρει το πέρασµα της Αφροδίτης στους ∆ιδύµους. Η νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται στο ζώδιο σας βοηθά τα όποια ξεκινήµατα έχετε κατά νου κυρίως οι γεννηµένοι 11 και 12 Μαΐου, αλλά και γενικά δείχνει να µπορεί όλους να σας γεµίσει διάθεση για ξεκινήµατα. Οι γεννηµένοι την 1η Μαΐου όµως βρίσκεστε µπροστά σε ένα ανατρεπτικό διάστηµα και πρέπει να είστε ρεαλιστές και έτοιµοι απέναντι στα όποια απρόοπτα. Για τα οικονοµικά σας και τα εργασιακά σας, οι µέρες δείχνουν καλές και οι µεθοδικοί θα µπορούν να περιµένουν ένα θετικό αποτέλεσµα.

∆Ι∆ΥΜΟΙ

Το πέρασµα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας γεµίσει αυτοπεποίθηση και θα δώσει αιτίες χαράς κατ’ αρχάς στους γεννηµένους τις πρώτες εννέα µέρες του ζωδίου και µετά στους υπόλοιπους, αφού η εκεί παρουσία της θα καλύψει συναισθηµατικά κενά αλλά και όποιας µορφής ανασφάλειές σας. Η νέα Σελήνη από τον Ταύρο ολοκληρώνει έναν κύκλο ενδοσκόπησης και απολογισµού των πεπραγµένων σας και σας επιτρέπει να θέσετε νέους στόχους. Ο ∆ίας από τους Ιχθείς βοηθά την κοινωνική σας θέση και σας ευνοεί επαγγελµατικά και οικονοµικά αυτόν τον καιρό. Για όλους από το µεσηµέρι της Τετάρτης έως την Παρασκευή είναι οι περισσότερο καλές µέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τους ∆ιδύµους θα σας δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους ένα απάγκιο, µια όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθηµερινότητάς ή ακόµα και έναν έρωτα που υπάρχει λόγος να είναι κρυφός. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος, µια µυστική ενίσχυση ηθική ή υλική. Η εβδοµάδα ξεκινά µε µια πολύ καλή νέα Σελήνη που σας φέρνει στο επίκεντρο των φιλικών σας κύκλων αναπτερώνοντας το ηθικό σας. Το πολύ θετικό πέρασµα του ∆ία στους Ιχθείς βοηθά να βλέπετε ευρύτερα και να κρίνετε σωστά.

ΛΕΩΝ

Το πέρασµα της Αφροδίτης στους ∆ιδύµους φέρνει καινούργιο κόσµο στη ζωή σας αλλά και θαυµαστές, βοηθώντας όσους έχουν επαγγέλµατα που απευθύνονται σε κοινό. Η νέα Σελήνη σάς αναγκάζει να παραβρεθείτε σε όχι πάντα ευχάριστες αλλά αποδοτικές κοινωνικές κυρίως υποχρεώσεις και γενικά σας ζητά αυτόν τον καιρό να µοιράζετε σωστά τον χρόνο σας για να είστε κερδισµένοι. ∆ύσκολες οι µέρες για τους γεννηµένους 5 και 6 Αυγούστου και µπροστά σε αλλαγές οι γεννηµένοι 2 και 3 Αύγουστου. Ο ∆ίας από τους Ιχθείς για λίγο µπορεί να σας βάλει ιδέες για κάτι παράλληλο και θα βελτιώσει πρόσκαιρα τα οικονοµικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κέρδη φέρνει και το πέρασµα που κάνει η Αφροδίτη έως τις 2 Ιουλίου στους ∆ιδύµους και στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη ενισχύοντας τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Φαίνεται πως η νέα Σελήνη από τον χώρο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να τρέξετε καλές ιδέες σας για θέµατα επαγγελµατικά και όχι µόνο. Οι µέρες δίνουν ανοίγµατα σε εσάς του τρίτου 10ηµέρου και το θετικό τρίγωνο του Ερµή µπορεί να σας βοηθήσει να δέσετε µία καλή συνεργασία. Ο ∆ίας περνώντας στους Ιχθείς φέρνει τους ελεύθερους πιο κοντά στην ιδέα µιας δέσµευσης. Έως την Τετάρτη οι πιο καλές σας µέρες.

ΖΥΓΟΣ

Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη από τους ∆ιδύµους σας φέρνει µια αιτία αισιοδοξίας και τουλάχιστον συναισθηµατικά θα ξεκινήσει µία πιο ελπιδοφόρα περίοδος στη ζωή σας και για τους δεσµευµένους και για τους µόνους. Ακόµα αυτή η θέση διευκολύνει θέµατα σπουδών και βοηθά τα ταξίδια αν σκοπεύετε κάτι τέτοιο. Πρώτοι ευνοηµένοι οι γεννηµένοι τις εννέα πρώτες ηµέρες του ζωδίου. Η νέα Σελήνη από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δείτε πού και πόσο φταίτε για τα όποια ανάποδα συµβαίνουν στη ζωή σας, ενώ ο ∆ίας ανοίγει από τους Ιχθείς επαγγελµατικές πόρτες σε όσους ψάχνουν κάτι καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασµα που έκανε η Αφροδίτη στους ∆ιδύµους γεννά ένα διάστηµα έως τις 2 Ιουνίου που η κτητικότητα θα προβληµατίζει και τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Όµως θα µπορούσε να φέρει και έσοδα από πηγές άσχετες µε την κύρια πηγή εσόδων σας. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο οµαλοποιεί σηµαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και δηµιουργεί συµµαχίες που χρειάζεστε αυτόν τον καιρό. Οι γεννηµένοι 3, 4 και 5 Νοεµβρίου έχουν δυσκολίες σε οικογενειακούς ή άλλους χώρους που πρέπει µε ρεαλισµό να αντιµετωπίσουν, όµως το θετικό πέρασµα του ∆ία στους Ιχθείς ανοίγει ευκαιρίες κάθε µορφής και δίνει τύχη σε εσάς των δύο πρώτων ηµερών του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασµα της Αφροδίτης στους ∆ιδύµους θα βελτιώσει το κλίµα σε σχέσεις, γάµους και συνεργασίες και τις µέρες αυτές είναι εύκολο να κλείσετε καλές συµφωνίες που να µην χαλάσουν µε το πέρασµα του χρόνου. Η νέα Σελήνη ολοκληρώνει διαδικαστικά θέµατα στον επαγγελµατικό σας χώρο και σας βάζει σε τάξη κάνοντας πιο εύκολη την εκεί λειτουργία σας. Ακόµα βοηθά να ξέρετε αν έχετε να περιµένετε κάτι πιο καλό σ’ αυτόν τον τοµέα και τι θα ήταν αυτό. Ο ∆ίας από τους Ιχθείς µπορεί να φέρει κάτι καλό σε σχέση µε τον οικογενειακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη που πέρασε στους ∆ιδύµους θα δώσει ένα πιο καλό κλίµα στον επαγγελµατικό σας περιβάλλον και µια µικρή οικονοµική ανάσα έως τις αρχές Ιουνίου. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο βοηθά να τα βρείτε επί της ουσίας µε αγαπηµένους σας, µα δίνει και χρόνο να ασχοληθείτε µε ό,τι αγαπάτε. Βοηθά επίσης γενικά τα όποια ξεκινήµατα (και τα πιο προσωπικά) στη ζωή των γεννηµένων 11, 12 και 13 Ιανουαρίου. Ο ∆ίας από τους Ιχθείς έως τα τέλη Ιουλίου θα κάνει πιο εύκολες τις µετακινήσεις και τη δυνατότητα να εκφράζετε µε σαφήνεια αυτά που έχετε µέσα σας. Έως και την Τετάρτη οι πιο καλές σας µέρες.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους ∆ιδύµους δίνει ένα διάστηµα γεµάτο συγκινήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά τα θέµατα καρδιάς, και έρχεται να αναθερµάνει τις σχέσεις σας, είτε ερωτικές είτε σχέσεις στοργής, π.χ. γονέων – παιδιών. Όµως θα έχετε και ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε επιβεβαίωση. καθώς θα κερδίζετε τον θαυµασµό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόµων. Πρώτα εσείς που γεννηθήκατε τις εννέα πρώτες µέρες του ζωδίου θα έχετε µια πολύ καλή µέρα έως την Κυριακή. Οι γεννηµένοι 30 και 31 Ιανουαρίου θα έχετε λόγους ταραχής λόγω ξαφνικών αιτίων. Ο ∆ίας θα βοηθήσει τα οικονοµικά όλων κατά τη διάρκεια της παραµονής του στους Ιχθείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη από τους ∆ιδύµους θα δώσει ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο χώρος όπου ζείτε ή οι συνθήκες µέσα σε αυτόν. Σε κάποιες περιπτώσεις µπορεί για τους ελεύθερους να φέρει και µία συνύπαρξη ή τον ερχοµό ενός νέου µέλους στην οικογένεια. Το νέο φεγγάρι βοηθά τις µετακινήσεις σας και την επικοινωνία σας µε κοντινούς συγγενείς και ανθρώπους της καρδιάς σας. Οι µέρες αυτές θα φέρουν συναισθηµατικές συγκινήσεις σε εσάς του δεύτερου 10ηµέρου του ζωδίου. Το πέρασµα του ∆ία στο ζώδιό σας θα δώσει έως τα τέλη Ιουλίου λόγους ανάπτυξης και γενικά τύχη σε εσάς των δύο πρώτων ηµερών. Το Σαββατοκύριακο αποτελεί το καλύτερο διήµερο για όλους.

ηλιας μπογδανος δελφινι θα γινω

Survivor Spoiler 10/5: Θέλουν δελφίνια τα κορίτσια, δελφίνι θα γίνω να με καβαλήσουν … video

Ανέκδοτο: Περπατάει ένας παππούς στο δρόμο και ξαφνικά αντιλαμβάνεται τον χάρο να τον ακολουθεί …! Τρελό γέλιο