Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Θέλει να παρουσιάσει ένα βραδινό show!’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Θέλει να παρουσιάσει ένα βραδινό show!’ Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε την πρώτη και μοναδική συνέντευξη για φέτος στο happy day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μία εκπομπή που έστησε η ίδια πριν από έξι χρόνια όταν ακόμα άνηκε στο δυναμικό του Alpha.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπογράφει πάντα μονοετή συμβόλαια, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως δεν αισθάνεται κανενός είδους ανασφάλεια, αλλά και πως θέλει να μην δεσμεύεται ούτε η ίδια ούτε οι άνθρωποι των καναλιών μαζί της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 17 ΤΗΣ “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ”

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή κάτι άλλο στην τηλεόραση, η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ευθύς λέγοντας πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα βραδινό show, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τη σεζόν που πέρασε δέχθηκε αντίστοιχη πρόταση, παράλληλα με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», την οποία ωστόσο απέρριψε. Θεωρώ ότι στο βραδινό θα είμαι πολύ καλή, γιατί θα χαλαρώσω. Όταν έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο νομίζω ότι αυτό που διαθέτω και το έχω σαν προτέρημα, μπορώ να βγάλω από τον άλλον την αλήθεια του. Και σε αυτή την αλήθεια πιστεύω. Νομίζω πως μου πάει! Όλα έρχονται όταν πρέπει και αυτή τη χρονιά έβαλα μια άνω τελεία σε αυτό το

Τζένη Μπαλατσινού: Συμβαίνει ΤΩΡΑ! Ο μικρός της ΓΙΟΣ την ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ!!!

Κάνοντας τον απολογισμό της, η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογήθηκε πως είναι δίκαιη με τους συνεργάτες της και ευθύς, τονίζοντας πως «δεν είμαι ο άνθρωπος που σε μια παρέα λέει άλλα και μετά να βγω σε μια εκπομπή, σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι και να πω “είμαι και εγώ εδώ” και όλα ήταν όμορφα αυτό το διάστημα. Αφού ρε “κωλοτούμπα” τα ‘λεγες πριν και τα ‘λεγες παντού, δημόσια, πώς βγαίνεις σε αυτήν την εκπομπή και λες αυτό το πράγμα;

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ΙΔΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Όλο αυτό για μένα είναι μια τηλεοπτική αηδία!», συνδέοντας το συγκεκριμένο πρόσωπο με την Ελένη Μενεγάκη και κάποιον από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha.

«Όταν βγαίνεις και λες ήταν όλα καλά και στην πορεία αυτής της ζωής σε ευχαριστώ

που υπήρξαμε μαζί, αλλά ο άλλος ξέρει ότι 10 λεπτά νωρίτερα τον έβριζες…

Υπάρχει άνθρωπος που υπήρξε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και

το Σαββατοκύριακο τον άκουγα στην παραλία να τη βρίζει!

Αν ο άλλος θέλει κόλακες στην αυλή του να πάει να τους αγοράσει,

να τους πληρώσει και να τους έχει.

Πολλοί πληρώνονται για να είναι κόλακες.

Εγώ δεν υπήρξα ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

. Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Θέλει να παρουσιάσει ένα βραδινό show!’ – -.

Εγγράφως η κατάθεση του Ν.Στραβοπόδη για την καταγγελία του Δ.Ανθή – Όσα ανέφερε

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για την εγκυνοσύνη της … «Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα»