Ζέτα Μακρυπούλια: Με ανοιχτά τα πόδια στην καρέκλα θα σε κάνει να αναστενάξεις – φωτογραφία

Στα 44 της χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια καταφέρνει να καθηλώσει τα social media με τρείς φωτογραφίες σκέτη κόλαση! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πιο όμορφη απο ποτέ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μας κάνει να αναστενάζουμε μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια και ό,τι κι αν κάνει είναι άκρως επιτυχημένο.

Η ξανθιά καλλονή διαθέτει ένα απίστευτα μαγευτικό βλέμμα, που κρύβει μέσα του έναν ολόκληρο ωκεανό . Όπως και να το κάνουμε η γυναίκα αυτή είναι ένα όνειρο!

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Μέχρι τώρα έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα και εκπομπές, ενώ αυτή την περίοδο την βλέπουμε στο “κεφάλι” της ψυχαγωγικής εκπομπής Ρουκ-Ζουκ στον ANT1.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 διατηρεί ένα δραστήριο προφίλ στο Instagram με την ίδια να δημοσιεύει ανα τακτά χρονικά διαστήματα, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τις διακοπές της, και φυσικά τα looks της.

Κάθε εμφάνιση της, είτε γίνεται στην τηλεόραση είτε, στα social medial, προκαλεί πάντοτε πανικό, αφού θεωρείτε και κατά την γνώμη μας είναι, μια απο τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε στην Ελληνική τηλεόραση.

Στην τελευταία της ανάρτηση η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια για μια ακόμα φορά καθηλώνει τον κόσμο που την ακολουθεί στο προφίλ της στο instagram με τρεις φωτογραφίες σκέτη κόλαση!

Σοφία Βεργκάρα: Ποζάρει ολόγυμvη στην μπανιέρα – φωτογραφια

Μαρία Μπεκατώρου: “Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα”