Ζέτα Μακρυπούλια: ”Μόλις 13 ετών τότε. Γύρισα προφίλ, ανφάς, με φωτογράφιζαν πολλή ώρα…”

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Μόλις 13 ετών τότε. Γύρισα προφίλ, ανφάς, με φωτογράφιζαν πολλή ώρα…” Η Ζέτα Μακρυπούλια, που στο παρελθόν έχει γίνει cover girl για το κυπριακό περιοδικό Down Town, γιορτάζει μαζί του τα 500 τεύχη του. Μοιράζεται με αυτή την αφορμή, μαζί με αρκετούς ακόμα celebrities, την εμπειρία της από την “πρώτη της φορά”. Η αγαπημένη ηθοποιός περιγράφει την εμπειρία της από το πρώτο της γύρισμα!

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ! Στα μέρη και το σπίτι που μεγάλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια

“Το πρώτο μου γύρισμα έγινε για διαφημιστική εταιρία. Ήταν, θυμάμαι, για ένα δοκιμαστικό κι εγώ ήμουν μόλις 13 ετών τότε. Γύρισα προφίλ, ανφάς, με φωτογράφιζαν πολλή ώρα… Όλο αυτό έγινε μέσω μίας θείας μου που είχε μάθει για το casting και με έστειλε εκεί.

ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! Ζέτα Μακρυπούλια το πολυτάραχο ΠΑΡΕΛΘΟΝ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ! Φωτο

Μάλιστα, τότε εμείς μέναμε οικογενειακώς στην περιοχή του Κεραμεικού και το γύρισμα γινόταν σε ένα στούντιο στην Ακρόπολη, σ’ αυτό της Stefi. Τότε ήμουν ένα μελαχρινό, αδύνατο και φοβισμένο παιδάκι. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήξερα ούτε τα βασικά”, θυμάται.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ”Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ON CAMERA, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ 14”

“Είχα πολύ τρακ. Και, όπως με ξέρεις, όταν έχω τρακ “παγώνω” γιατί προτιμώ να μην το δείχνω παραέξω. Αυτό τον τρόπο έβρισκα για να το περνώ ανώδυνα – από τότε. Αφού, λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες και γυρίστηκε το βιντεάκι, στη συνέχεια έκανα κάποια διαφημιστικά, μέχρι που, λίγο πριν κλείσω τα 14, η συγκεκριμένη εταιρία ανέλαβε το Ciao Ant1. Έτσι άρχισαν όλα! Αυτή ουσιαστικά ήταν και η πρώτη μου δουλειά on camera”, συμπληρώνει. -.

Θα πλουτίσουν σίγουρα: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που έχουν το ταλέντο να κερδίζουν χρήματα με μεγάλη ευκολία

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το ΦΛΕΡΤ του Μάριο Χεζόνια