Ζέτα Μακρυπούλια: Η επική ανάρτηση της μετά την κόντρα με Sky Express – «Πάω για κατούρημα» (ΦΩΤΟ)

Τεράστια έκταση πήρε το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια κατά της Sky Express, μετά την απογείωση του αεροπλάνου για τη Σάμο… χωρίς εκείνη μέσα.

Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», φανερά θυμωμένη για το γεγονός πως έχασε την πτήση της για μερικά μόλις λεπτά αργοπορίας στην πύλη, λόγω του γεγονότος πως είχε επισκεφτεί την τουαλέτα και η εταιρία δεν ενημέρωσε από τα μεγάφωνα για την είσοδο των επιβατών στον αεροσκάφος, προχώρησε σε μία σειρά stories στο instagram στα οποία δεν εκφράστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Sky Express και τους υπαλλήλους της, τους οποίους κατηγόρησε για έλλειψη ενδιαφέροντος να βοηθήσουν.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media -με τον περισσότερους να υποστηρίζουν πως κακώς η ίδια περίμενε να γίνει κάποια εξαίρεση για το πρόσωπό της ώστε να καταφέρει τελικά να μπει στο αεροπλάνο-, η Ζέτα με νέα της ανάρτηση μοιάζει να μην έχει χάσει το χιούμορ της!

Τι ανήρτησε;

Μία φωτογραφία η οποία κυκλοφόρησε στα social media αμέσως μετά το δημόσιο ξεσπασμά της, η οποία απεικονίζει τη Ζέτα να «πετά» έξω από το παράθυρο αεροπλάνου με λεζάντα «πάω για κατούρημα».

Στην ανάρτησή της, μάλιστα, πρόσθεσε ένα emoticon που… κλαίει από τα γέλια, αποδεικνύοντας ότι δεν χάνει το χιούμορ της ούτε στα δύσκολα!

# Ζέτα Μακρυπούλια

Πηγή

Latest

«Έχασα το μωράκι μου στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης» – «Ραγίζει» καρδιές η ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου (video)

Τουρισμός: Το ελληνικό νησί που αποθεώνουν οι Ελβετοί – Στα 8 ομορφότερα της Ευρώπης