Ζέτα Μακρυπούλια: Γεννάει το παιδί γνωστού οδοντιάτρου;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι φήμες γύρω από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη σχέση της με τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και στενό συνεργάτη του Κ. Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά δημοσίευμα του «Yes Magazine» αναφέρει πως η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει μητέρα και βρέθηκε στο γραφείο του γιατρού της, προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει από την αρχή για τον τοκετό.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα η Ζέτα Μακρυπούλια ενημερώθηκε πως λόγω ηλικίας θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.

Τα λόγια του γιατρού, όπως αναφέρεται στο περιοδικό, καθησύχασαν την παρουσιάστρια. Στο πλευρό της, φυσικά, βρίσκεται πάντα ο Κωνσταντίνος Δέδες, με τους δύο να έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση με την πάροδο του χρόνου, παρά τις αναφορές που έκαναν λόγο για χωρισμό. Όπως αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού, το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα αγοράκι.

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Ο Γάμος της χρονιάς: To Γαμήλιο πάρτι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση – video