Ζέτα Δούκα: «Πέρασα δύσκολα, εξαντλήθηκα, εξουθενώθηκα συναισθηματικά»

showbiz

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Ζέτα Δούκα την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

 

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και την τόλμη που βρήκε για να εκθέσει δημόσια την προσωπική της εμπειρία για την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου της σε θεατρική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άντλησα δύναμη από τη Σοφία Μπεκατώρου και αισθάνθηκα ότι η κοινωνία είναι πιο έτοιμη.

Αισθάνθηκα μέσα μου πιο έτοιμη και ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε καθαρά και ονομαστικά γιατί μόνο αυτό θα έκανε τη διαφορά όπως και έγινε.

Πέρασα δύσκολα και πέρασα πάρα πολλά μονοπάτια συναισθηματικά. Εξαντλήθηκα, εξουθενώθηκα συναισθηματικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ευθύνης, δεν φοβάμαι να την παίρνω και δεν φοβάμαι να βγαίνω μπροστά και να μιλήσω για άλλους που δεν έχουν φωνή, αισθάνθηκα το βάρος της απόφασης μου».

«Ο καθένας από το μετερίζι του και ιδιαίτερα άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη επηρροή στο κοινωνικό σύνολο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας σε σχέση με αυτό» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Spoilers

Τραγωδία στη Βουλγαρία: ΣΟΚ … Το λεωφορείο μετέφερε 30.000 κροτίδες

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη