Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός στα 48 της με μαγιό… μας άφησε παγωτό! – φωτο

Η Ζέτα Δούκα έχει ένα απίθανο κορμί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, οι οποίες, για την φετινή σεζόν, ξεκίνησαν νωρίς.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα για τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Λίγο μετά το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς “Ψέματα“, στην οποία και κατείχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να ξεκινήσει για τα καλά τις καλοκαιρινές της βουτιές και να κάνει, με αυτόν τον τρόπο, ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της.

Η πανέμορφη ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, με την ίδια να μας δείχνει το απίθανο κορμί της, μιας και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο και της ταίριαζε απίθανα.

Η Ζέτα Δούκα δείχνει να απολαβάνει τις καλοκαιρινές στιγμές, αφού έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι είναι η αγαπημένη της εποχή. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις τράβηξε η Μαρία Ναυπλιώτου, με την οποία και κάνουν πολύ παρέα και περνούν χρόνο μαζί!

Αθήνα – Καύσωνας: Φονικός καύσωνας του 1987 στην Ελλάδα δεν κατέγραψε καν την υψηλότερη θερμοκρασία

Ελένη Φουρέιρα: Το χρυσό μίνι φόρεμα που επέλεξε στο γαμήλιο πάρτι Μεταξά – Καπότση – video