Ζέτα Δούκα: Απαντάει αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ, μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά, ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές, όπως ισχυρίζονται κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα.

«Είναι μία σειρά που έχει φέρει κοντά πολύ ωραίους ηθοποιούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν είναι αυτονόητο αυτό, είναι δύσκολο. Αγαπιέται από το κοινό και τα σχόλια είναι ότι είναι κόντρα ρόλος για εμένα. Όντως είναι» δηλώνει η Ζέτα Δούκα για την «Άγρια Γη». Παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθεάσης; Η ηθοποιός απαντά: «Ναι. Ρωτάω, όλοι είμαστε ενήμεροι και προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό του κόσμου. Τον καιρό που είχε το Μουντιάλ τα νούμερα είχαν πέσει γενικότερα. Είναι κάτι που ενδιαφέρει, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά βέβαια ή όχι».

Όσον αφορά τις προτάσεις που της έχουν γίνει να ασχοληθεί με την πολιτική και τα πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα, η Ζέτα Δούκα ξεκαθαρίζει: «Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι στα σχέδιά μου. Μην περιμένετε να με δείτε στις επόμενες εκλογές. Γενικά, σαφώς και πρέπει να εκφραζόμαστε πολιτικά. Οι καλλιτέχνες ανέκαθεν ήμασταν πολιτικοποιημένοι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός ερωτάται και για το πολυσυζητημένο προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται με τα απολυτήρια Λυκείου. «Αυτά είναι τουλάχιστον αστεία πράγματα, θλιβερά. Πρέπει οπωσδήποτε να αναστραφούν. Δεν υπάρχουν λόγια» επισημαίνει η Ζέτα Δούκα επί του θέματος.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαπαύλου: «Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς»

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν είναι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Αλλά είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς τον ηθικό