Ελένη Ζαρίφη: «Όσο ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη, ήμουν το “χαϊδεμένο παιδί”» (VIDEO)

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» στην εκπομπή του Fipster στο YouTube κι εξήγησε αρχικά, πώς προέκυψε η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν ήμουν στο ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη, μας άκουγε η Μενεγάκη κι είπε ότι θέλει να πάμε στην εκπομπή. Την επόμενη μέρα, πήγα στο καμαρίνι και της έλεγα ένα γκομενικό πρόβλημα που είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την εκπομπή που έκανε στη συνέχεια, με τον Νίκο Μουτσινά, ανέφερε πως δεν είχε πολύ καλή αντιμετώπιση από το κοινό. «Όταν κάναμε εκπομπή με τον Μουτσινά, σε άλλη εκπομπή στο Alter είχε τύχει να μας σχολιάζουν 45 λεπτά και να λένε “γιατί τα βάλανε αυτά που έτσι είναι;”. Αυτά όλα δεν με επηρέασαν τόσο στο να σκεφτώ να χάσω κιλά, αλλά στο κομμάτι μη στενοχωρηθούν οι γονείς μου», εξήγησε.

«Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το “χαϊδεμένο παιδί” και “τι ταλέντο” και “τι αστείο”. Όταν φύγαμε από την Ελένη, ξαφνικά αρχίσαμε να τρώμε τις σφαλιάρες», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη και αναφέρθηκε στην περίοδο που ξεκίνησε να χάνει κιλά.

«Όταν άρχισα να χάνω κιλά, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα από κόσμο που μου έλεγε ότι τους πρόδωσα και “γιατί αδυνάτισα;”. Αυτό με τη μεζούρα είναι κακό πράγμα», σημείωσε.

Δέσποινα Βανδή: Με ένα τραγούδι απαντά σε όσους την κρίνουν για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουxά της