Ζάιρα Νάρα: Θάμπωσε στη Σεβίλλη στα Latin Grammy 2023 που έγιναν για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ

Το μοντέλο από την Αργεντινή κλήθηκε μαζί με άλλες προσωπικότητες να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις γύρω από το Latin Grammy 2023 και θάμπωσε με το στυλ της.

Η Zάιρα ήταν ένας από τους πολλούς influencers που έλαβαν την πρόσκληση να συμμετάσχουν στους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν γύρω από τα Latin Grammy του 2023, που ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Κάιλ Άλμαν που εξετάζεται από τον Μπαρτζώκα (vids)

Μέσα σε μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, πάρτι και υποχρεώσεις από τη Σεβίλλη, η Ζαΐρα Νάρα δεν παραμελεί τα κοινωνικά της δίκτυα και τις αναρτήσεις της.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ απασχολημένη με την κοινωνική της ατζέντα, η Ζάρια Νάρα μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από μια από τις τελευταίες της καμπάνιες με μπικίνι.

Η Ζάιρα Νάρα παρουσίασε επίσης ένα από τα must-have μοντέλα της φετινής σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2023/2024, δείχνοντας στο έπακρο την υπέροχη πλάτη της.

Η μελαχρινή φόρεσε ένα micro-bikini με leopard print animal print σε καφέ και μαύρους τόνους, ποζάροντας από την παραλία σαν αληθινή γοργόνα.

Πηγή: Κοοlnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Βασίλης Μπισμπίκης: Σχεδόν αγνώριστος – Πώς ήταν 15 χρόνια πριν (VIDEO)

Μαθεύτηκε η αιτία: Γι’ αυτό χώρισαν Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας μετά από 13 χρόνια γάμου