Υπόθεση Βιτριόλι: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη! Το ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας

Υπόθεση Βιτριόλι: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη! Το ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας! Η μεγάλη επιτυχία του περιοδικού συνδυάζεται με την μεγάλη συμπόνια για το κορίτσι που ζει κάθε μέρα με τις μνήμες της 20ης Μαϊου και την γυναίκα που της σημάδεψε τόσο βαθιά την ζωή! Αυτή η δραματική “τύχη” να γίνει είδηση σ’ όλο τον κόσμο εξαιτίας της μοναδικά αποτρόπαιας επίθεσης, δεν είναι εκείνο που βασανίζει την Ιωάννα. Είναι η 24ωρη μάχη που δίνει καθημερινά!

 

Με την ψυχή και με το σώμα της! Όπως θα δείτε η Ιωάννα φοράει μια ειδική θεραπευτική μάσκα που θα βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος της

Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για πάντα.

Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά μετά την επίθεση που άλλεξε τη ζωή της για πάντα. Μια 35χρονη της είχε στήσει ενέδρα και της έριξε βιτριόλι.

Η Ιωάννα έπαθε σοβαρά εγκαύματα τόσο στο πρόσωπό της όσο και στα χέρια και στο σώμα.

Η Ιωάννα δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο ΟΚ! ενώ το περιοδικό δημοσιεύει την πρώτη της φωτογραφία.

Όπως θα δείτε η Ιωάννα φοράει μια ειδική θεραπευτική μάσκα που θα τη βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος και θα λειάνουν τις ουλές των εγκαυμάτων.

 

«Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει» λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη στη συνέντευξή της και συγκλονίζει.

Δέκα μήνες μετά την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνοντας καθημερινά μια σκληρή μάχη.

Τον περασμένο Μάιο, η Ιωάννα, πηγαίνοντας στο γραφείο όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με καυστικό υγρό από μια συνομήλική της, η οποία στη συνέχεια διέφυγε.

Η φερόμενη ως δράστης συνελήφθη με την Ιωάννα να υποβάλλεται έκτοτε σε μία σειρά από επώδυνες χειρουργικές και αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκαταστήσει τα τραύματα.

Η πρώτη φωτογραφία και η συνέντευξή της μετά την επίθεση με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σιωπή της και μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για την τραγική εμπειρία της. «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει» λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Όπως εξήγησε η γιατρός κ. Μαρία Καλοφώνου στο Live News, η Ιωάννα πρέπει να φοράει αυτή τη θεραπευτική μάσκα, όσες πιο πολλές ώρες μπορεί αυτή τη μάσκα παρά το γεγονός ότι δε είναι ιδιαίτερα άνετη.

«Η μάσκα ασκεί πίεση στις ουλές. Ο σκοπός της είναι να μην φουσκώσουν οι ουλές. Πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφικές και να μην φουσκώσουν πολύ.

Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές.

Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει καλύτερες κινήσεις, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις.

Θα τη φοράει για πολύ καιρό και θα προσαρμόζεται ανά καιρούς. Ήδη την έχουμε προσαρμόσει τρεις φορές.

Η Ιωάννα φοράει και σε όλο της το σώμα ειδικά ενδύματα. Έχει καεί στον κορμό μέχρι την πλάτη και τα δύο χέρια της», εξήγησε η κ. Καλοφώνου.

«Ο ήλιος αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικός.

Η Ιωάννα ξέρει ότι το δέρμα που θα έχει δε θα έχει ποτέ τις ιδιότητες του φυσιολογικού δέρματος. Πάντα θα είναι πιο ευαίσθητο.

Ποτέ δε θα έχουμε αυτό που χάθηκε με το βιτριόλι. Όσα χρόνια και να περάσουν θα υπάρχει πάντα ευαισθησία. Τουλάχιστον για ένα χρόνο απαγορεύεται να βγει στον ήλιο, και όταν θα αρχίσει να βγαίνει, θα βγαίνει με τεράστιες προφυλάξεις», συνέχισε η ίδια.

 

Κατερίνα Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά! Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς»

Γιάννης Καλλιάνος: Οι δύσκολες στιγμές με τον κορωνοϊό και η γνωριμία με τη σύζυγό του