Υπόθεση Πάτρας: Στο Καραμανδάνειο είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα το 2015, λόγω φαρμακευτικής δηλητηρίασης

Υπεβλήθη σε πλύση στομάχου

Δεν σταματούν να συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση – «θρίλερ» της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, την ώρα που η 33χρονη μητέρα τους, κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον χαμό της 9χρονης κόρης, Τζωρτζίνας.

Νέα συνταρακτική αποκάλυψη για την Τζωρτζίνα, το πρώτο παιδί της οικογένειας, έκανε σήμερα (Τετάρτη 6/4) το μεσημέρι, μέσα από το «T-LIVE», η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Ιατρικές πηγές από το Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών επιβεβαιώνουν ότι στο παρελθόν είχαν γίνει άλλες δύο εισαγωγές της 9χρονης. Η μία το 2014 και η άλλη το 2015 για αναφερόμενες υπό διερεύνηση εκχυμώσεις (δηλαδή μελανιές) και για αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση. Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό, οι γονείς νόμιζαν ότι η Τζωρτζίνα είχε πάρει γόπα τσιγάρου από κάποιο τασάκι και γι’ αυτόν τον λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως το 2014 γίνεται η καταγγελία για κακοποίηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με τις  κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργούν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες

Η πρώτη εισαγωγή έγινε στις 13/1/2014, όταν η Τζωρτζίνα έμεινε για μία ημέρα (24 ώρες) στην παιδιατρική κλινική , έχοντας μελανιές. Διερευνάται αν εκείνες τις ημέρες του 2014 έγινε η καταγγελία για κακοποίηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δεύτερη εισαγωγή έγινε στις 21/5/2015, με αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου ή κάποιος άλλος συγγενής της μικρής ισχυρίστηκε πως το παιδί κατανάλωσε κάποια ουσία και δηλητηριάστηκε. Η Τζωρτζίνα υπεβλήθη σε πλύση στομάχου, έμεινε στο νοσοκομείο πάλι 24 ώρες και στη συνέχει πήρε εξιτήριο

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού γίνεται έρευνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο παρελθόν.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Πατέρας για πρώτη φορά – Δείτε την ανάρτησή του

GNTM – Μαρία Μιχαλοπούλου: Το μόντελινγκ, το αιμαγγείωμα και οι κρίσεις πανικού