Υπόθεση Πάτρας: Από μέρα σε μέρα το νέο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη, σε περίπτωση που προχωρήσει σε τεστ πατρότητας

Η ώρα για την αλήθεια στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας βρίσκεται προ των πυλών. Τις επόμενες ημέρες, το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας (το 2019) και της Ίριδας (το 2021), των δύο εκ των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, θα παραδοθεί στις Αρχές και, όπως φαίνεται, θα δρομολογήσει νέες καταιγιστικές εξελίξεις. Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες δείχνουν πως τα δύο αγγελούδια δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Για την ώρα, οι κινήσεις στρατηγικής συνεχίζονται, όπως και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, με τα στοιχεία της έρευνας να προβληματίζουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συμπλήρωσε σήμερα (Τρίτη 26/4), πριν λίγες ώρες, τρεις εβδομάδες μέσα στη φυλακή. Όπως αναφέρθηκε σήμερα, Τρίτη 26/4 στο Live News, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο απομονωμένο της κελί και ζητάει να γίνει τρίτος γονιδιακός έλεγχος. Αρνείται ότι χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και, όπως λένε οι δικηγόροι της, την ενδιαφέρει αυτό να αποδειχτεί. Απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη, σε περίπτωση που εκείνος προχωρήσει σε τεστ πατρότητας για την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα.

Η 33χρονη ζητά να γίνει ένας τρίτος εξειδικευμένος έλεγχος από γενετιστή, προκειμένου να φανεί οριστικά και αμετάκλητα, όπως υποστηρίζει η ίδια, αν υπήρχε κληρονομική προδιάθεση σχετική με το θάνατο των τριών παιδιών της.

Την ίδια ώρα, θέμα συζήτησης παραμένουν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο παραμονές του Πάσχα, με πολλά από τα λουλούδια και τα παιχνίδια που είχε αφήσει κόσμος στα μνήματα των παιδιών να έχουν καταλήξει στα σκουπίδια. Σήμερα (Τρίτη 26/4), με δήλωσή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε ότι εκείνη και η μητέρα της πέταξαν στα σκουπίδια τα λουλούδια και τα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια επέστρεψαν στα μνήματα…

Όπως μετέφερε το μεσημέρι της Τρίτης 26/4 η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου στο Live News, τα παιχνίδια και τα λουλούδια τόσο στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών όσο και σε αυτό της Τζωρτζίνας επέστρεψαν. Μάλιστα, από τον τελευταίο τάφο πέρασε χθες (Δευτέρα 25/4) πολύς κόσμος, λόγω της ονομαστικής εορτής που θα είχε. Μάρτυρες σημείωσαν πως είδαν τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας να περιποιούνται τα μνήματα των κοριτσιών.

 

 

Υπόθεση Πάτρας: Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τα πεταμένα παιχνίδια από τους τάφους των τριών παιδιών

Σασμός spoiler: Μητέρα και γιος θα βρεθούν αντιμέτωποι, μετά τα πρώτα κουτσομπολιά που θα ακουστούν στην Κρήτη