Υπερασπίστηκε ένα παιδί που του έκαναν bullying πριν από 4 χρόνια..Όταν ήρθε η ημέρα της αποφοίτησης πάγωσαν όλοι!!!

Πριν από 4 χρόνια, ο Jock έκανε μια μικρή πράξη που εν αγνοία του έσωσε μία ζωή.

Μια μέρα, συνάντησε ένα μικρότερο σε ηλικία παιδί που κουβαλούσε τα βιβλία του στο χέρι και προσπαθούσε να ξεφύγει από μία παρέα που τον κυνηγούσε. Ο Jock τους ακολούθησε και τους είδε να πετάνε κάτω τα βιβλία του και τα γυαλιά του.

Κατάφερε να τους τρομάξει απειλώντας ότι θα τα πει όλα στους γονείς τους και ύστερα βοήθησε τον πιτσιρικά να σηκωθεί και να μαζέψει τα πράγματά του. Ακόμη όμως δεν ήξερε την σπουδαιότητα της πράξης του…

Ο Kyle και ο Jock έμεναν στην ίδια γειτονιά αλλά ποτέ δεν είχαν ξαναμιλήσει μέχρι εκείνη τη μέρα. Περπατώντας προς το σπίτι τους όμως, ο Jock τον κάλεσε την επόμενη μέρα να παίξει ποδόσφαιρο με αυτόν και την παρέα του και κάπως έτσι ξεκίνησε μία φιλία που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, έφτασε η ημέρα της αποφοίτησης. Ο Kyle είχε την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο και έτσι του ζήτησαν να μιλήσει εκ μέρους των συμμαθητών του, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Όλοι πάγωσαν… Άρχισε να εξιστορεί τα περιστατικά της ημέρας που γνώρισε τον Jock και πως είχε ήδη προγραμματίσει για αργότερα εκείνη την ημέρα να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τους δυνάστες του. Κανείς δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ούτε καν οι γονείς του!

Τι τον κράτησε ζωντανό; Η υπόσχεση ενός παιχνιδιού την επόμε

Η γη της ελιας spoiler, : Τους ενημερώνουν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός

6 Τύποι σωματικού λίπους και πώς να το ξεφορτωθείτε