Υπάρχει μετά θάνατον ζωή; Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξηγεί τι πιστεύει!

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη… μετά θάνατον ζωή και τι μπορεί να συμβαίνει όταν… περάσουμε στην απέναντι πλευρά.

Για τον ίδιο, είναι απλά το τέλος, καθώς όπως λέει πως δεν υπάρχει τίποτα αφότου αποχαιρετήσουμε το μάταιο ετούτο κόσμο.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι ο παράδεισος είναι απλώς στη φαντασία μας. «Όποιος ισχυρίζεται ότι θα περάσει τις πύλες του παραδείσου και θα μιλήσει με τον Άγιο Πέτρο, είναι ψεύτης».

«Ο Χάουαρντ Στερν με είχε ρωτήσει κάποτε “Πες μου κυβερνήτη, τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;”», είπε ο Άρνι στο Interview Magazine.

«Είπα “Τίποτα. Απλώς μπαίνεις 6 μέτρα κάτω από χώμα. Όποιος σου λέει κάτι διαφορετικό, είναι ψεύτης”», απάντησε ο ηθοποιός.

«Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την ψυχή μας και όλο αυτό το πνευματικό θέμα, στο οποίο δεν είμαι ειδικός, όμως ξέρω ότι το σώμα μας δεν θα το ξαναδούμε ποτέ έτσι όπως το γνωρίζουμε».

«Όταν οι άνθρωποι λένε ότι θα ξαναδούν τους δικούς τους στον παράδεισο, ακούγεται τόσο καλό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ κανέναν όταν φύγουμε από τη ζωή. Αυτό είναι το θλιβερό μέρος. Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου, εγώ όμως όχι», παραδέχθηκε.

Κοιτάζοντας πίσω, ο Άρνι αποκάλυψε ότι έχει χάσει δεκάδες φίλους από το bodybuilding τα τελευταία 20 χρόνια. Και έδωσε τη δική του εκδοχή για τον παράδεισο.

«Για μένα, ο παράδεισος είναι εκεί όπου βάζω έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, που είναι ευγενικός, γενναιόδωρος, που έκανε τη διαφορά στη ζωή μου και των άλλων ανθρώπων», είπε.

«Τα κρατάω σε ένα σημείο στο κεφάλι μου, όπως αυτή η πρώτη σειρά που βάζεις όλους τους φίλους σου και αισθάνεσαι πάντα ένα καλό συναίσθημα όταν τους σκέφτεσαι», κατέληξε.

# Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ # ηθοποιός

Πηγή

Προκαλεί η Κρίστεν Στιούαρτ με ανύπαρκτο στρινγκ

Το επικό «ατύχημα» της Στεριανού on air – Φάνηκε το μεγάλο στήθος της