Your face sounds familiar: Η Φετινή Δεκάδα του διαγωνισμού θα μας καθηλώσει

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι ετοιμασίες του ANT1 για να βγει στον αέρα το Your Face Sounds Familiar (YFSF) αφού με τους 10 παίκτες να έχουν ήδη κλείσει, η μόνη εκκρεμότητα είναι η κριτική επιτροπή…

Αγώνα δρόμου για την κριτική επιτροπή του YFSF κάνει αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 προετοιμάζοντας την επιστροφή του δημοφιλούς τάλεντ σόου με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ήδη έχουν κλείσει ο Μιχάλης Ρέππας και ο Τάκης Ζαχαράτος.Aναμένεται να δούμε ποια θα είναι τα άλλα δυο πρόσωπα και αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν Δημήτρη Σταρόβα, Μιμή Ντενίση…ή Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι 10 παίκτες που θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του YFSF – All star θα είναι 6 άντρες και 4 γυναίκες οι: Θανάσης Αλευράς,Κρατερός Κατσούλης,Λευτέρης Ελευθερίου,Ίαν Στρατής,Ησαΐας Ματιάμπα,Κώστας Δόξας,Μπέττυ Μαγγίρα,Ματθίλδη Μαγγίρα,Κατερίνα Στικούδη,Τάνια Μπρεάζου.


Θρίλερ, με την μέρα προβολής του τάλεντ σόου μεταμφιέσεων καθώς αν και παραδοσιακά η μέρα ήταν η Κυριακή ο πολύ σκληρός φετινός ανταγωνισμός βάζει σε σκέψεις το κανάλι που αναζητά την καλύτερη δυνατή και με λιγότερο κόστος λύση.

Μένει να δούμε αν Θα είναι η Κυριακή, ή Παρασκευή στην πράιμ τάιμ ή μήπως γίνει μεγάλη ανατροπή!

Survivor: Οργή και ειρωνείες στο twitter

Ζώδια: Οι 3 μεγαλύτεροι ζημιάρηδες του ζωδιακού