YFSF spoiler: Νικητής στο πρώτο show ο Κώστας Δόξας

March 1, 2021

Το YFSF έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, χαρίζοντας μας μοναδικές και ανατρεπτικές All Star εμφανίσεις. Οι 10 συμμετέχοντες επέστρεψαν στο show μεταμφιέσεων του ANT1 και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Νικητής στο πρώτο show αναδείχθηκε ο Κώστας Δόξας, ο οποίος μεταμφιέστηκε στην Δέσποινα Βανδή και τραγούδησε το “Ανάβεις Φωτιές”.
Μπορεί η κριτική επιτροπή να χάρισε τους μεγαλύτερους βαθμούς στην Τάνια Μπρεάζου και στην Ματθίλδη Μαγγίρα, ωστόσο η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική, δίνοντας το 12αρι στον Κώστα Δόξα. (Δες εδώ την εμφάνισή του ως Δέσποινα Βανδή)
Δες επίσης: Θανάσης Αλευράς και Κώστας Δόξας έκαναν ντουέτο μαζί ως Βίσση και Βανδή
 
Στη συνέχεια, οι 10 συμμετέχοντες… επισκέφτηκαν το μπάζερ όπου έμαθαν σε ποιους καλλιτέχνες θα μεταμορφωθούν την επόμενη εβδομάδα: Ο Θανάσης Αλευράς σε Josephine, ο Λευτέρης Ελευθερίου σε Θανάση Βέγγο, ο Κρατερός Κατσούλης σε Βασίλη Καρρά και Κωνσταντίνα, ο Ίαν Στρατής σε Νατάσα Θεοδωρίδου, η Κατερίνα Στικούδη σε Δήμητρα Παπίου, η Μπέττυ Μαγγίρα σε Άντζυ Σαμίου, η Ματθλίδη Μαγγίρα σε Lady Gaga, η Τάνια Μπρεάζου σε Gun N’ Roses, ο Ησαΐας Ματιάμπα σε Mad Clip, ενώ ο Κώστας Δόξας χρησιμοποίησε την… Φοβερή Κάρτα.

. YFSF: Νικητής στο πρώτο show ο Κώστας Δόξας – -.

Share0

Survivor: Απασφάλισε ο Chris Σταμούλης

Your Face Sounds Familiar – All Star: Κι όμως Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή “βρέθηκαν” ξανά στην σκηνή (VIDEO)