Yelizaveta Krasnova: Η αθλήτρια του στίβου σε μερικές selfie που πρέπει να δεις

Η Yelizaveta Krasnova είναι μια Ρωσίδα αθλήτρια τρεξίματος που αγωνίζεται στα 100μ και 200μ, καθώς και στη σκυτάλη 4×100μ. Γεννημένη στη Ρωσία το 2002, αντιπροσώπευσε τη χώρα αυτή μέχρι τις 29 Ιουνίου 2012 και έγινε διαθέσιμη για να αντιπροσωπεύσει τη Λιθουανία σε εθνικούς αγώνες από τις 30 Ιουνίου 2021. Θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες της χώρας.

Η Krasnova ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στα 2019 στο Πρωτάθλημα της Μόσχας και στο Πρωτάθλημα της Cheboksary, χωρίς όμως να προκριθεί στους τελικούς. Ωστόσο, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 300μ και το ασημένιο στη σκυτάλη 4×200μ στον αγώνα Αστέρων της Μόσχας.

Το 2020, η Yelizaveta Krasnova αγωνίστηκε μόνο κατά την περίοδο των κλειστών γηπέδων, συμμετέχοντας στα Πρωταθλήματα της Ρωσίας στο Volgograd και στο Πρωτάθλημα της Ρωσίας στην St. Petersburg, χωρίς όμως να προκριθεί στους τελικούς.

Το 2021, η Krasnova κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη σκυτάλη 4x200m στο Κύπελλο της Bryansk. Επίσης, συμμετείχε σε πολλά Πρωταθλήματα της Ρωσίας, αλλά χωρίς επιτυχία στους τελικούς.

Το 2022, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο σε εθνικό πρωτάθλημα, με τη σκυτάλη 4x400m στο Πρωτάθλημα της Ρωσίας στο Kazan. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, συμμετείχε σε διάφορα Πρωταθλήματα της Ρωσίας, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς.

Το 2023, η Yelizaveta Krasnova κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της εθνικό μετάλλιο, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στη σκυτάλη 4x100m στο Πρωτάθλημα της Ρωσίας στο Chelyabinsk. Επίσης, συμμετείχε σε πολλά άλλα Πρωταθλήματα της Ρωσίας, κερδίζοντας διάφορα μετάλλια, αλλά χωρίς επιτυχία στα μεμονωμένα αγωνίσματα.

Η θεαματική της πρόοδος και τα επιτεύγματά της δείχνουν την αφοσίωση και το ταλέντο της Yelizaveta Krasnova, καθιστώντας την μια από τις πλέον υποσχόμενες αθλήτριες της χώρας.

Μέσα από το Instagram δημοσιεύει συχνά selfie φωτογραφίες από τις διακοπές τις, τις αγωνιστικές της δράσεις και την καθημερινότητά της. Είναι κάτι το οποίο όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της λατρεύει να κάνει αφού θέλει στο μέλλον να έχει ένα αρχείο στιγμών και αναμνήσεων

πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ο γείτονας του ξεκίνησε να χτίζει φράχτη μέσα στον κήπο του αλλά ο τρόπος που τον εκδικήθηκε έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι – Τα συγκλονιστικά μηνύματα