Αγγελική Ηλιάδη: Γονάτισε και μοίρασε πόνο με αυτά που αποκαλύφθηκαν απο το φόρεμα που άνοιξε μπροστά σε όλους – video

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, σε κάθε εμφάνισή της, όπου και να γίνεται αυτή, είτε είναι στις πίστες των νυχτερινών μαγαζιών, είτε στην τηλεόραση, ή ακόμα και για…ψώνια, κάθε φορά καταφέρνει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας.

Οι θαυμαστές της, τρελαίνονται στην κυριολεξία μαζί της κάθε φορά που η Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο της στα social media, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε κάτι που δεν θα τους αρέσει.

Όπως γνωρίζουν και οι καρέκλες στα …

νυχτερινά μαγαζιά τα προσόντα της Αγγελικής άκρως θεματικά και ασυναγώνιστα και η τραγουδίστρια τα επιδεικνύει με κάθε τρόπο προκαλώντας πάντα ενθουσιάσμού.

Ακριβώς αυτό έκανε και τώρα η μοναδική Αγγελική Ηλιάδη και μάλιστα το χάρισε απλόχερα στους θαυμαστές της με ένα βίντεο!

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μαύρο φόρεμα πάνω στην πίστα νυχτερινού μαγαζιού και το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της.

Είχε όμως και άλλες εκπλήξεις να δώσει, αφού κάποια στιγμή πάνω στην ένταση του τραγουδιού η Αγγελική γονάτισε για να δώσει πάθος στην ερμηνεία της, η αλήθεια όμως είναι ότι μοίρασε πόνο με αυτά που αποκαλύφθηκαν απο το φόρεμα που άνοιξε μπροστά σε όλους!

Δείτε το βίντεο:

Ιωάννα τούνη: Παρέδωσε μαθήματα στιλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη της

Πάολα: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρoυχο που έγραψε ιστορία