Ζώδια: Ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους: Αυτά είναι τα τρία πιο ψύχραιμα ζώδια

Αυτά τα τρία ζώδια χαρακτηρίζονται για την διαχείριση του άγχους τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και δυναμικό ζώδιο, που του αρέσει να κάνει μικρά και σταθερά βήματα με μεθοδικό τρόπο. Παρ’όλο που χαρακτηρίζεται από ένταση, καταφέρνει να παραμένει ψύχραιμο όταν η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτα αγχωτική. Κάθε κίνηση που κάνει, γίνεται μετά από μελετημένη σκέψη. Τα βάζει όλα σε μία σειρά προκειμένου να ασχοληθεί με κάθε κατάσταση ξεχωριστά και ναι, ό,τι ξεκινά το τελειώνει. Έχει τη τάση δε, να χαρίζει ηρεμία και στους γύρω του, όταν εκείνοι κοντεύουν να πάθουν αμόκ.

Τοξότης

Ο Τοξότης ακόμα κι αν έχει 300 emails αδιάβαστα, δεν πρόκειται να τον λούσει κρύος ιδρώτας. Με κυβερνήτη τον Δία, έχει την τάση να βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά, να παίρνει τον χρόνο του και να αποστασιοποιείται από αυτό που του προκαλεί άγχος, με σκοπό να επιστρέψει με πράξεις για την επίλυσή του. Δεν δραματοποιεί τα γεγονότα και εστιάζει σε εκείνα που είναι σημαντικά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα και καταφέρνει να ξεγλιστράει από τα προβλήματα, αφήνοντας στην άκρη το άγχος. Είναι γνωστό ότι ζει το δικό του όνειρο και αυτό είναι που τον βοηθάει στην σωστή αντιμετώπιση. Θα ασχοληθεί με ό,τι τον απασχολεί και θα εστιάσει σε αυτό, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο. Και στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά.

❤

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι πιο γλυκιές δημόσιες ευχές στη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με αποκαλούσαν “μαϊντανό” και τώρα λένε ότι με λατρεύουν»