Γιώργος Λιανός: Ξεπερνάει μέχρι και το έπαθλο των 100.000 ευρώ – Πόσα θα βγάλει συνολικά ο Λιανός από το Survivor 5

Η αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor, έδωσε στον Γιώργο Λιανό την ευκαιρία να γίνει κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, για πρώτη φορά, πέρυσι. Το νέο πείραμα του Ατζούν Ιλιτζαλί στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το κοινό τον λάτρεψε.

Μπορεί λοιπόν να λέτε ότι ο παρουσιαστής ενώ βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο χάνει όμορφες στιγμές με τα παιδιά του, όμως η αλήθεια είναι πως τα χρήματα που παίρνει ανά επεισόδιο όχι απλά μπορούν να καλύψουν το κενό που νιώθει μακριά τους αλλά και να τα φέρει να μείνουν μαζί του.

Υψηλό το κασέ του Γιώργου Λιανού για το Survivor 5

Ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν λίγο τσιγκούνης με τους μισθούς των παικτών φέτος, ο Γιώργος Λιανός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ, λαμβάνει λοιπόν από την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Αν σκεφτεί κανείς πως την εβδομάδα προβάλλονται πέντε επεισόδια και κατά συνέπεια τον μήνα φτάνουν τα 20, καταλαβαίνετε πως ο παρουσιαστής λαμβάνει 20.000 ευρώ κάθε μήνα. Και τώρα κάντε την πρόσθεση των μηνών (από τον Δεκέμβριο του 2021) που βρίσκεται στα ξένα και μάλιστα με όλα τα έξοδα του καλυμμένα. Το ποσό είναι τρελό, αλλά ειδικά αυτός αξίζει κάθε ευρώ!

Χεράκι-χεράκι Βανδή με Μπισμπίκη στην παραλία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Η Γη της Ελιάς spoiler: Εκρηκτικό το φινάλε της σειράς … Πολύ σύντομα, ο Δημήτρης και ο Ανέστης θα αποχαιρετήσουν το κοινό!