Ξανθόπουλος: «Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε», λέει ο πατέρας του

Πριν από μερικές εβδομάδες ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου.

Το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου, ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στο «Πρωινό» για τις προσπάθειες και του ίδιου αλλά και του γιου του, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού.

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα τελικά στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν. 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο

Για τον τραγουδιστή, ο πατέρας του τόνισε ότι, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται βοήθεια από ειδικούς.

«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά ακόμη ψυχολογικά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν» είπε.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 19χρονου θύματος στο δυστύχημα, ανέφερε, ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρει ευθύνη για το τροχαίο, όντας στο αντίθετο ρεύμα για αρκετά μέτρα.

Το θανατηφόρο τροχαίο

Τον Μάρτιο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε ένα γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί εκινείτο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Το ρολόι δείχνει 5:13:47. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, σε εικόνες που μετέδωσε λίγο μετά το τροχαίο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha φαίνονται τα ΙΧ τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά το τροχαίο. «Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 19χρονος οδηγός του λευκού οχήματος και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, με τον πρώτο να μην τα καταφέρνει.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» είχε υποστηρίξει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου
Μία εβδομάδα ακριβώς μετά το δυστύχημα, ο καλλιτέχνης που συμμετείχε στο J2US έκανε μια ανάρτηση στα social media, σχετικά με το περιστατικό στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό αναφέρει: «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Xanthopoulos (@giannis_xanthopoulos_official)

# Γιαννης Ξανθοπουλος

Πηγή

Άννα Κουτσαφτίκη για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»: Οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι οικογενειακοί πια

Ανεκδοτάρα με γειτόνισσες: Το ματζαφλάρι του συζύγου και ο καιρός