«Ξαναχτύπησε» η κατάρα των Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ στα 22 χρόνια της


Νεκρή βρέθηκε η εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, Σίρσε, εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών.

Η εγγονή του Ρόμπερτ και της Εθελ Κένεντι άφησε την τελευταία της πνοή σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. Η 91χρονη χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι έγραψε: «Ο κόσμος θα είναι λιγότερο όμορφος σήμερα». Η Εθελ Κένεντι έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα 11 παιδιά τους.

Ποια ήταν η εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι

Η Σίρσε Κένεντι Χιλ φοιτούσε στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τους Τάιμς. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η νεαρή είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της

Μασαχουσέτης το 2016. «Η κατάθλιψη με καταρράκωσε στα μέσα της σχολικής μου ηλικίας και θα είναι μαζί μου το υπόλοιπο της ζωής μου», είχε γράψει παλιότερα, μιλώντας για τη μάχη που έδινε, περιγράφοντας την κατάθλιψη ως «ογκόλιθο στο στήθος».

«Αν και ήμουν, τις περισσότερες φορές ευτυχισμένο παιδί, υπέφερα από περιπέτειες βαθιάς θλίψης που τις ένιωθα σαν ογκόλιθος στο στήθος. Αυτές οι φάσεις έρχονταν και έφευγαν αλλά δεν με είχαν επηρεάσει εξωτερικά μέχρι το δεύτερο έτος», είχε σημειώσει και πρόσθεσε: «Αρχισα να κλείνομαι στο δωμάτιο, να απομακρύνομαι από τις σχέσεις μου και να εγκαταλείπω τις εργασίες».

Η απόπειρα αυτοκτονίας Σίρσε Κένεντι Χιλ

Στο ίδιο κομμάτι η Σίρσε Κένεντι Χιλ είχε μιλήσει για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε διαπράξει. Οπως έγραψε «το αίσθημα της ευημερίας μου, που ήταν ήδη χαμένο, χάθηκε εντελώς, όταν κάποιος που ήξερα και αγαπούσα έσπασε τα σεξουαλικά μου όρια» και αυτό την οδήγησε στην απόπειρα. «Εκανα το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένα θύμα και παρίστανα ότι δεν είχε συμβεί. Ολα αυτά ήταν πολλά και προσπάθησαν να αυτοκτονήσω», συμπλήρωσε.

Οι τελευταίες ημέρες της εγγονής του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι

Η Σίρσε πέρασε τις τελευταίες ημέρες της μαζί με την οικογένεια Κένεντι απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Πέντε ημέρες πριν πεθάνει ο θείος της Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι Τζ. δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram να βουτά από σκάφος. Τότε, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθήσει μιας και στις φωτογραφίες όλοι έδειχναν χαρούμενοι να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Η οικογένεια Κένεντι θεωρείται «καταραμένη» καθώς πρόκειται για μια οικογένεια που έχει ζήσει αρκετές τραγωδίες και τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμη μία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Written by alexandros

Sin Boy: Και την Ελλάδα και την Αλβανία τις θεωρώ πατρίδες μου

Ο Μάλαμας Διέκοψε Εκνευρισμένος Συναυλία: «Σβήστε Το Το Γαμ@@@!»