Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα» – Το δραματικό μήνυμα από την οικογένειά του (Vid)

Βασίλης Καρράς: Με αγωνία παραμένει τις τελευταίες ώρες στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα». Αυτή είναι η φράση που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από τα χείλη της οικογένειας του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αλλά και των στενών του συνεργατών.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη δήλωση από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του «γίγαντα» της πίστας. Τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.

Δραματικές ώρες για την Καίτη Γαρμπή: «Προσευχόμαστε για τον Βασίλη Καρρά – Ανησυχούμε πολύ» (video)
Η Καίτη Γαρμπή έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Διονύση Σχοινά που πρόσφατα είχε γενέθλια, αλλά και για τον αγαπημένο της συνάδελφο, Βασίλη Καρρά που δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της τραγουδίστριας για τον Αντώνη Καργιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Στον Διονύση Σχοινά έκανα δώρο την αγάπη μου και πράγματα που δεν λέγονται».

Αναφορικά με τον Βασίλη Καρρά, η γνωστή καλλιτέχνιδα ανέφερε: «Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε. Ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Βασίλης Καρράς: Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Κιμ Καρντάσιαν: Σκίστηκε το λάτεξ παντελόνι της και φάνηκαν τα οπίσθιά της