Ξανά και ξανά στη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης … Το τρυφερό φιλί της Βανδή στον Μπισμπίκη – «Σε αγαπώ» (video)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει χωρίς να έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί «Βοτανικός» που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Διαβάστε επίσης: Τα χαρτιά του ΠΑΟ, ο Διαμαντόπουλος, το 19-1 και η… βράβευση του Σλούκα

«Έχει γενέθλια το αγόρι μου απόψε… Σε αγαπώ» ακούγεται να λέει η Δέσποινα Βανδή, ενώ το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Οι δυο τους δεν κρύβουν εδώ και καιρό τα συναισθήματά τους και συχνά κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέματα.

@alexlaz_1 #despoinavandi #vandi #bisbikisvasilis #bisbikis #genethlia #live #fy #fypage #love #singer #star #celebrity #votanikos ♬ πρωτότυπος ήχος – AlexLaz_

Ξανά και ξανά στη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μάλιστα ο ηθοποιός βρέθηκε και το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο όπου είχε πρεμιέρα η τραγουδίστρια με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ μαζί του ήταν και οι γονείς του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την αγαπημένη του και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της.

Η κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου κατέγραψε το ευτυχισμένο ζευγάρι τη στιγμή που έμπαινε μαζί στον Βοτανικό, με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να μη θέλουν να κάνουν δηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Είχε το πιο φριχτό τέλος: Η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι -Ο εθισμός και η «παγωμάρα» για το μακάβριο φινάλε του

Αντζελίνα Τζολί: Έκκληση της ηθοποιού για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα