X-Factor: Συνεχίζονται οι auditions του λαμπερού μουσικού talent show

Απόψε, Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10, στο MEGA

Με ταλαντούχους υποψηφίους, ωραίες μουσικές και ανεβασμένη διάθεση, συνεχίζονται οι auditions του «X Factor» απόψε, Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10 στο MEGA.

Το «X Factor», το επιδραστικό, μουσικό talent show, που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα αστέρια παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική. Με μαγευτικές φωνές και χροιές, εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλα τα είδη μουσικής και προσωπικές ιστορίες θέλησης και θάρρους, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Οι τέσσερις κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο «Ναι!», αλλά και να καθοδηγήσουν με σεβασμό όσους χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Ποιοι θα τους ενθουσιάσουν και θα περάσουν στη φάση του bootcamp;

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και μετά την εμφάνισή τους.

Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται στο MEGA και είναι γεμάτες μουσική, όνειρα και εκπλήξεις!

Δείτε το τρέιλερ:

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν την ψώνισα ποτέ, την περίοδο των εξώφυλλων δεν μου άρεσα»

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, τώρα χειρίζεται την ελληνική κοινή γνώμη»