Βρισηίδα Ανδριώτου: Κυκλοφόρησε video … που τα έδειξε όλα στην κάμερα!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου για μία ακόμα φορά καταφέρνει και ανεβάσει επικίνδυνα τι θερμοκρασία με ένα βίντεο που ανάρτησε στο story του λογαριασμού της στο instagram από τη μαγευτική Κάλυμνο όπου κάνει μίνι διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα στο Survivor και πλέον ζει μαζί τη ζωή του και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης άφησε την φωλίτσα του στον Πειραιά και κατηφόρισε προς τη μαγευτική Κάλυμνο για ολιγοήμερες διακοπές.

Η πανέμορφη Βρισηίδα όμως δεν σταματάει να δουλεύει ακόμα και στις διακοπές της ακόμα και όταν είναι μαζί με τον σύντροφό της αφού πάντα βρίσκει χρόνο για τους followers της στο instagram τους οποίους σήμερα κατάφερε να τρελάνει με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανάρτησε.

Όπως θα δείτε και εσείς το βίντεο που εξασφαλίσαμε μέσα από το Story λογαριασμό της Βρισηίδας στο instagram το μοντέλο και πρώην παίκτρια του survivor κάνει παιχνίδια με την κάμερα  φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό κάτω από ένα δικτυωτό το οποίο φυσικά και δεν κρύβει τίποτα

Το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι κάνει υπομονή να γυρίσει το πλάνο και να δείτε την πίσω όψη της Βρισηίδας.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ζαλιστείτε.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: tvfreaks.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Με προκλητικά εσώρουxα η Νύφη – video

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχει τα πιο σέxι τατουάζ στα πιο ωραία σημεία