Βριλήσσια: Λήστεψαν για δεύτερη φορά 84χρονη- Θα ξανάρθουμε και για κοσμήματα.. την απείλησαν

Χamos

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών κακοποιών έζησε μία 84χρονη γυναίκα στα Βριλήσσια. Πιο συγκεκριμένα τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της. Αφού έδεσαν την οικιακή βοηθό της ηλικιωμένης την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι για να μην φωνάξει. Την ίδια ώρα έκαναν άνω – κάτω το σπίτι με σκοπό να βρουν χρήματα και χρυσαφικά. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να σπρώξουν την 84χρονη η οποία χτύπησε στη λεκάνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες άρπαξαν μέσα από ένα νεσεσέρ που βρήκαν 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την 84χρονη ο ένας από τους τρεις κουκουλοφόρους μπήκε και πάλι στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τότε την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο με μία φαλτσέτα. Η λεία του ήταν το πορτοφόλι της το οποίο βρέθηκε πεταμένο στα Ιλίσσια. Όπως τόνισε η 84χρονη ο κουκουλοφόρος της είπε ότι «αφού δεν βρήκα δύο φορές τίποτα θα επιστρέψω και τρίτη». Η ηλικιωμένη γυναίκα το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθεί σε οικείους της.

 

 

H μαρτυρία της 84χρονης

«Το ξημέρωμα της Κυριακής ήρθε ο ένας από τους τρεις εδώ μέσα με τον φακό. Η κυρία που έχω για να με βοηθάει τον είδε και φώναξε “κλέφτες”, “κλέφτες”. Εγώ κοιμόμουν. Όταν κατάλαβα τι έγινε του είπα “ποιος είσαι εσύ;” μου απάντησε “μην φωνάζεις”. Στη συνέχεια έψαχνε για λεφτά. Εγώ του είπα ότι δεν έχω. Αμέσως μετά άρπαξε ένα ραδιόφωνο και με χτύπησε στο κεφάλι.

 

 

Ακολούθως μου τράβηξε το μαξιλάρι ψάχνοντας για λεφτά. Άνοιξε ένα συρτάρι και βρήκε το πορτοφόλι μου. Το πήρε και έφυγε. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και οι αστυνομικοί που ήρθαν μου είπαν ότι θα κάνουν έρευνα.

 

 

Έψαξαν σε κάδους για να δουν μήπως είχαν πετάξει εκεί το πορτοφόλι. Τελικά βρήκαν ένα μεγάλο κατσαβίδι και τα γάντια που φορούσε. Το πρωί της Κυριακής μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι το πορτοφόλι βρέθηκε στα Ιλίσια».

Συγκλονίζει η περιγραφή της 84χρονης ηλικιωμένης από τα Βριλήσσια

Χamos

Survivor νέα: Τον έστησαν στον τοίχο

eurovision

Eurovision : Πρόβλημα στην πρόβα της Stefania