Αιμίλιος Σταματάκης: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Σερβετάλη

Spoilers

Ο Αιμίλιος Σταματάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη, στην παράσταση «Ρινόκερος», στο θέατρο Κιβωτός, μετά την απόχώρησή του επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο νέος πρωταγωνιστής της παράστασης γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Οι καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του

Η επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη αναφέρει:

«Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός

Θέατρο Κιβωτός

«Ρινόκερος»

Τσουνάμι αντιδράσεων είχε προκαλέσει η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», με τον ίδιο να δέχεται σκληρή κριτική για τους ηθοποιούς που έμειναν άνεργοι λόγω της απόφασής του, ενώ την ίδια στιγμή, άλλοι τάσσονται υπέρ του.

Φρένο στις αντιδράσεις έβαλε η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής της παράστασης «Ρινόκερος» Τεχνηχώρος, τονίζοντας ότι “ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει στην παράσταση, σε περίπτωση που η πρόσβαση στα θέατρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους” και συμπληρώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της απέναντι στους ηθοποιούς, τους εργαζόμενους και τους συντελεστές του «Ρινόκερου» και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις ενέργειες που θα κάνει για εκείνους.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής Τεχνηχώρος, η οποία έγινε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, αναφέρεται:

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει στη συγκεκριμένη παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρησή του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η εταιρεία παραγωγής Τεχνηχώρος».

Η παράσταση, στην οποία θα συμμετέχει ο Αιμίλιος Σταματάκης, θα ξεκινήσει να παίζεται ξανά στις 16 Δεκεμβρίου. Στον «Ρινόκερο» ο Ιονέσκο εκφράζει όλη την αγωνία του για την πορεία και την μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε φανατικά, επιθετικά όντα, σε βίαια όργανα μίας ολοκληρωτικής εξουσίας που, έχοντας αναπτύξει ως υπέρτατη κοινωνική συμπεριφορά το «ένστικτο της αγέλης», μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε άβουλα και καταστροφικά πλάσματα, που εκμηδενίζουν και σκοτώνουν το όνειρο για μία κοινωνία ελεύθερη και δημιουργική.

Οι υπόλοιπο ταλαντούχοι ηθοποιοί στο «Ρινόκερο»: Στέλιος Ιακωβίδης, Ροζαλία Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Νούσης, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας, Αναστασία Στυλιανίδη.

Ποιος είναι ο Αιμίλιος Σταματάκης

Ο Αιμίλιος Σταματάκης είναι ηθοποιός και τραγουδιστής, κάτοχος πτυχίου ΒΑ στις θεατρικές σπουδές, ενώ έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στην παράσταση «Ορέστης» του Ευρυπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, διατηρούσε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, την οποία κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισαν να χωρίσουν τον Ιούλιο του 2020.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News

Ήλιος spoiler

Ήλιος spoiler: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Στέφανο

Φαίη Μαυραγάνη: Αυτή η παρουσιάστρια παίρνει τη θέση του Παπαδάκη