«Βουίζει» ο ξένος Τύπος: «Πέτρα του σκανδάλου» η Μαρία Ολυμπία – Ποιου πολύ διάσημου σεφ τον γάμο κατηγορείται ότι χάλασε η «γαλαζοαίματη» (vid)

Latest

Πρωταγωνίστρια σε δημοσιεύματα είναι η Μαρία Ολυμπία, αυτή τη φορά όμως για αρνητικούς λόγους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι «Πέτρα του σκανδάλου» για τον γάμο του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ.

Όπως γράφουν τα διεθνή media, ο σεφ με τους εκατομμύρια ακολούθους είναι παντρεμένος και η σύζυγός του φαίνεται να τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν της μετέφεραν πως βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρία Ολυμπία.«Η σύζυγος του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Μαρία της Ελλάδας, μόλις μερικές ημέρες αφού ο πρώην της πιάστηκε να φιλιέται με τη Sophie Turner», αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Φελίπε και Ολυμπιακό (vids)

«Αυτή δεν είναι απλά μια ιστορία για ένα ειδύλλιο μιας πληγωμένης πριγκίπισσας. Υπάρχουν τρεις ακόμα άνθρωποι που είναι καταρρακωμένοι. Η σύζυγός τους και οι δύο του κόρες, στις οποίες έως τώρα δεν έχει γίνει αναφορά», ανέφερε φίλος του στην Daily Mail.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο σεφ έχει φύγει από το σπίτι πολύ πριν δημοσιευθούν οι κοινές φωτογραφίες του με τη Μαρία Ολυμπία, και αφού φίλοι ενημέρωσαν τη γυναίκα του για το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της, καθώς η απιστία του είχε καταλήξει να είναι κοινό μυστικό.

«Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Του ζήτησε, φυσικά, να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν», αναφέρουν επίσης δημοσιεύματα του Ξένου Τύπου.

Να σημειωθεί ότι οι κοινές φωτογραφίες του σεφ με την Μαρία Ολυμπία έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικές ημέρες. Μέχρι τότε η Μαρία Ολυμπία ήταν η πιο περιζήτητη single καθώς μετρούσε μόλις μερικούς μήνες χωρισμού από τον γόνο αριστοκρατικής οικογένειας Πέρεγκριν Πίρσον.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Άκης Πετρετζίκης: Ο σεφ που ξεκίνησε την επιχείρησή του από το… σαλόνι του – Πώς και γιατί αποφάσισε να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν (VIDEO)

Latest

Ανεκπλήρωτος έρωτας για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Είμαι εδώ και χρόνια κολλημένος με έναν… Δεν υπάρχει ανταπόκριση! Την ώρα που κάνω μπάνιο…» (Vid)